Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi érdeklődés miatti lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi érdeklődés miatti lehet valaki zárkózott? F18

Figyelt kérdés
Általánosban tetszett egy fiú, de aztán voltak olyan gondolataim hogy nem lehet fiú barátom.. volt valaki így?

2023. jan. 1. 21:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, alap reakció.
2023. jan. 1. 22:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, én 20-21 voltam, mikor elkezdtem ismerkedni és akkor is lányokkal, pedig a fiúk felé jobban érdeklődtem.
2023. jan. 1. 22:12
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Én fiúkkal is barátkozatam suliba bár nem volt olyan sok barát. Sikerült legyőzni a zárkózottságot?
2023. jan. 1. 22:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Idővel igen, nekem sikerült :) 2-es voltam
2023. jan. 1. 22:19
 5/8 A kérdező kommentje:
És hogyan? :) Végül lett kapcsolatod pasival?
2023. jan. 1. 22:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Srácokkal szemben emiatt én is zárkózottabb voltam, bekerültem egy fiúosztályba középsuliban. Ott sokat szenvedtem, mire sikerült feloldódnom
2023. jan. 2. 01:44
 7/8 A kérdező kommentje:
És ha minden társas helyzetben zárkózott vagyok meg otthon is? Akkor lehet hogy nem ez miatt vagyok az?
2023. jan. 18. 19:43
 8/8 anonim ***** válasza:
És lehet olyan hogy egy srác nagyon játsza a heterot, közben pedig ritkán ad jeleket? (barátnője van, de rengeteg meleget követ és meleg ismerősei vannak, elfogadja őket) Tudja rólam, hogy bi vagyok.
2023. febr. 6. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!