Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zárkózott nő, hogyan keltse fel bárki érdeklődését?
#2 Vannak TB-s pszichológusok is. Ha budapesti vagy miskolci vagy, ingyenes pszichoterápiás központokat is találsz.
22/N
Én is ilyen vagyok, csak hapsiban.
1, Először gyakorolj otthon a tükör előtt. Beszélj, mondj valami hasznos, értelmes dolgot folyamatosan.
2, Tanulj valami érdekes dolgot, és akkor ha társaságban vagy, akkor hozd fel a témát és beszélj róla. Mivel megtanultad azt az adott dolgot, így biztos vagy benne, így nincs mitől tartanod. A lényeg, hogy próbálkozni kell. Ha esetleg egy másik szakavatott emberbe futsz ezzel, akkor sincs gond, mert kölcsönösen tanultok egymástól.
Menj könyvtárba. Rengeteg pszichológiai, önfejlesztő könyvet fogsz ott találni. Neten is vannak hanganyagok és előadások.
Néhány szerző: Csernus Imre, Bagdy Emőke, Almási Kitti, Osho, Kurt Tepperwein...stb.
Minden a hozzáállásodon és kitartásodon múlik.
Nyiss a világ felé.
Hasonló problémám van. Csak én addig tudok feloldódni (azt is lassan), míg közelebb nem kerülünk egymáshoz az illetővel. Utána valahogy ellaposodik az egész és szépen elkopik a kapcsolat. Itt főként baráti kapcsolatokra gondolok.
Nekem a pszichológus nem segített. Régebben az is nehezemre esett, hogy idegeneknek megnyíljak, ma legalább ez megy. Nekem az segített, hogy sokat beszéltem online emberekkel. A másik problémám, hogy meg tudjam tartani a kapcsolataimat, az még megoldás alatt áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!