Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös maszti is izgató lenne egy másik sráccal?
Figyelt kérdés
Nagyot élvezek, ha arra gondolok, hogy egy másik srác is veri közben. Élőben is ennyire bejönne vajon?2022. dec. 31. 16:41
12/32 anonim válasza:
Én már régen vertem ki egy barátommal kétszer is. Neki nagyobb volt és ez gondolatban annyira izgatott, hogy tök hamar elsültem.
28f
13/32 anonim válasza:
Még nem próbáltam, de gondolatban nekem is nagyon tetszik a dolog. :D
14/32 anonim válasza:
Én benne lennék ilyen közös egymásnak kiverős dologban. 25F
15/32 anonim válasza:
Én még csak 1x próbáltam. Izgató volt felállítani egymásnak.
22f
16/32 anonim válasza:
Még én sem próbáltam, de izgat az ilyesmi, akár nem is csak ketten, hanem hárman-négyen, valami ilyesmit próbálok pont szervezni. Elég nehéz. :D
17/32 anonim válasza:
Kipróbálnám. Kicsit sub vagyok.
37bp
19/32 anonim válasza:
Nagyon izgató tud lenni, nem bántam meg, hogy kipróbáltam 27/F
20/32 anonim válasza:
Én csak egyszer vettem részt ilyenben, jó volt, érdemes kipróbálni!
Ha van is kivel, nyitott vagyok rá.
24 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!