Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek volt már kaland másik sráccal?
Figyelt kérdés
Olyanoktól kérdezem akik nem melegek de még csak nem is biszexek, esetleg csak rendelkeznek bi hajlammal. Vagy csak hogy kalandból kipróbálták-e.2022. aug. 15. 16:02
1/22 anonim válasza:
Volt, nem vagyok meleg, de hetero sem. Akinek volt kaland saját nemével saját akaratából, az nem hetero.
2/22 anonim válasza:
Volt, egyszer nagyon kanosan hagytam egy srácnak, hogy leszopjon.
Bevallom, élveztem. Nagyot. Utána meg szégyelltem magam. Nagyon.
De nem kizárt, hogy hagynám megint... sajnos nagyon szeretem ha leszopnak.
3/22 anonim válasza:
Aki hetero soha az életben nem lesz ilyen kalandja. Ezek a kis kapuk, hogy nem bi, csak szereti a faszt. Persze.
Ha értekel a kolbász, akkor minimum bi vagy. Nem lehetünk egy csoportban, ha neked eszedbe jut nekem meg eszembe nem jutna.
4/22 anonim válasza:
Nekem is volt egy, szintén úgy, hogy hagytam magam leszopni. Én amúgy tényleg nem szeretem a pasikat, nem is nyúltam egy ujjal se a másikhoz. Csak hátradőltem, becsuktam a szemem, és hagytam a szopást.
5/22 anonim válasza:
2-es én így kezdtem transzikkal kefélni, kanos voltam ők pedig könnyebben szexre foghatók mint a lányok, brutál szopás és hát az anál hogy milyen szűk nem kell bemutatni......
Srácot egyszer dugtam ,de ő rajta bugyi volt szóval fél úton van a transzi felé...
6/22 anonim válasza:
Talán a saját korosztályomból kipróbálnám valakivel. 19f
7/22 anonim válasza:
Volt bizony. Volt egy huzamosabb olyan időszakom, amikor nem volt testiség nővel. Ezután óvatosan elkezdtem nézelődni fiúk között. Hosszas keresgélés és bátorsággyűjtés után megengedtem egy srácnak, hogy leszopjon...ez aztán rendszeressé vált, néhány hónappal később pedig az anált is kipróbáltam (mint aktív) és azóta is művelem.
8/22 anonim válasza:
Kamaszkori próbálkozás, érdeklődés.
33/f
9/22 anonim válasza:
Érdeklődés, kíváncsiság :DDDDDDDDD És "heterok"!!! Aha!
10/22 anonim válasza:
Pár hete a gondolat bennem milyen lenne pasival. Pontosabban hogy fel rud-e pasira állni. De ezt ha leírnám tuti offolna…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!