Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bisex srácok! Milyen arányban vannak a fiúkkal és a lányokkal szexuális élményeitek?
Én inkább meleg vagyok, mint bi. Ettől függetlenül nem vetem meg a csajos kalandokat sem, de ilyesmi inkább akkor fordul elő, ha egy lány mutat érdeklődést irántam, vagy ha egy bi pasi hoz csajt is :) Ennek megfelelően az arány kb. 10:1 a fiúk javára.
Hogy miben jobb egy srác? Farka van. :) Mondják, hogy a fiúk jobban szopnak, de én nem éreztem különbséget, szerintem a lányok is ugyanúgy el tudják sajátítani. Talán annyi, hogy a fiúk nem félnek a "végterméktől", hajlamosabbak lenyelni, vagy az arcukra engedni (ezt nagyon izgatónak találom).
fiúk-lányok:4-7
mitől függ? a hangulatomtól,néha ez elég ritka ami jön.
miben jobb egy srác? megtud dugni,és szopásnél nem fél a végterméktől ahogyirta az első.lenye-li/lem,arcra-keni/nem.
Fele fele nálam.
Van barátnőm de van "arra" barátom.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!