Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ZsatarDabas1.8t kérdése:
Srácok! Kinek történtek kalandjai fiatalon, hány évesen? Elmesélnétek, hogy történt? (Fiú-fiúval)
Figyelt kérdés
2020. jún. 17. 21:25
2/8 anonim válasza:
A kérdező storyja mi?
Nekem 16 évesen egy koliba volt. A srác a zuhanyban figyelt mindig. Aztán egyszer leszólított. Majd mikor egyedül volt áthívott a szobájába. Aztán jött minden.
3/8 anonim válasza:
13-14 évesen, akkori osztálytársammal volt orál (én neki )
4/8 anonim válasza:
Nyolcadikban megbeszéltem egy haverommal, mi lenne ha megmutatnánk egymásnak felállva...
5/8 anonim válasza:
Kb 13 evesen evfolyamtarsammal oraloztunk.. Jo volt, de azota nem voltam fiuval.
Akinek van kedve ismerkedni, vagy akar kepcserezni, irjon.. Igaz, h kulfoldon lakok, de megyek majd Magyarorszagra.
25f
6/8 anonim válasza:
Kb 12 évesen a legjobb barátommal egy erdei úton bicóztunk, megálltunk pihenni és beszélgettünk intim dolgokról. Szóba került a szégyenlősség, a maszturbálás, meg hogy mekkora, milyen, szőrös-e, ilyenek. Aztán mikor odaálltam egy fához pisilni, megkérdezte előtte szégyenlős vagyok-e, vagy merek úgy pisilni hogy lássa. Azt mondtam ha ő is akkor igen és egyszerre pisiltünk le egy fát közben néztük persze egymásét. Aztán persze kíváncsiak voltunk, teljesen lehúztuk a gatyánkat és vizsgálgattuk egymás fütyijét. Méregettük, néztük milyen hamar és mekkorára nő meg és persze kivertük. Első élményem ez volt fiúval, élveztük mindketten és persze máskor is élvezkedtünk együtt. Meg mással is,de főként a lányokat szeretem a mai napig is, fiúval csak ilyen szinten izgat.
7/8 anonim válasza:
Nekem is 12 körül volt, kíváncsiak voltunk egymáséra és nem csak úgy alapban hanem az is érdekelt mekkora mereven!
8/8 anonim válasza:
Nagyjából 12 évesen rábeszéltem egy barátomat hogy játsszunk doktorost, az iskolaorvosi vizsgálat mintájára. Csak épp a mi játékunkban a páciensnek teljesen meztelenre kellett vetkőznie és végül alapos fütyi vizsgálatnak lett alávetve. Bár erősen sejtettük egymásról, de egyikünk se merte nyíltan megmondani, hogy érdeklődünk egymás nemi szerve iránt, ezért felváltott szereposztással játszottuk e játékot, s így a doktor szerepében alkalmunk nyílt megfogdosni egymás cerkáját, ami persze mindig merevedéssel végződött. Csak jóval később jutottunk el oda, hogy egymás fütyijének fogdosásához nem szükséges a doktoros álca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!