Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Az első fiús kaland/szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első fiús kaland/szex neked hogy jött össze? Mennyi idősen?

Figyelt kérdés
Kérlek meséljétek el hogyan alakult. Hány éves voltál? A másik hány éves volt?
2022. dec. 27. 10:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tinik voltunk, nyári szünetben közös hoki.
2022. dec. 27. 10:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen volt az első. Chaten ismerkedtem. Még akkoriban cska a könyvtárban volt net. 1 évre rá már otthon. A könyvtárban viszont 1 órát lehetett csak netezni. Kivéve ha nem jött senki. Na hát így néha tovább is. A lényeg egy csávó kifigyelte mit csinálok. Ő is belépett a chatre. Aztán rámírt. Közölte tudja ki vagyok és ha nem sz-pom le elmondja anyáméknak. Én 14 a csávó 19-20 körüli. Az első orál így a 14.kerben egy elhagyott gyári részen volt. A srác nem volt ronda de nem igazán volt jó. Aztán közölte soha senkinek nem mondhatom el és máskor is meg kell tennem ha szól. Szólt is úgy kb havi 6-8x. Ez egy májusi napon kezdődött. A nyáron egyszer kizsarolta azt is, hogy megdughasson. Aztán augusztusban egyszer mikor a megbeszélt helyre értem ketten vártak. Ő és egy haverja akit szintén le kellett sz-pjak. Viszont a srác nagyon durva volt. Konkrétan megdugta a számat. Sírtam és mondtam, hogy hagyja abba de nem hagyta abba és közölte amíg nem ment el csinálja. A végén a számba élvezet és ott hagytak. Zokogtam és valami ott megváltozott ugyanis mikor újra hívott közöltem, hogy nem. Akkor elkezdte mondani hogy elmondja anyáméknak. Én meg mondtam, hogy rendben de akkor azt is elmeséljük mit tettek az erdőben. Ekkor elkezdett fenyegetni, hogy meg ne próbáljam. Soha többet nem kellett találkozzak vele sőt került. Közbe lett netünk így a könyvtárba se kellett járjak.Hát ez az első szex fiúval. Később amúgy aktív lettem. Senki se dugott meg azóta se és nem is fog. Ahogy senkit se sz-ptam és sz-pok le azóta se.
2022. dec. 27. 10:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajna nem volt még. De szívesen ismerkednék Budapesten élő bi sráccal.
2022. dec. 27. 10:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Durva a kettes. Megterhelő lehetett.
2022. dec. 27. 12:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 14 éves voltam és osztálytársammal a suli WC-ben vesztettem el, ős is 14 volt.
2022. dec. 27. 13:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A 2. tényleg durva. Nekem is tini koromba volt az egyetlen amikor megmutattuk valamint megfogtuk egymásét haverral. Ennyi volt semmi több :D
2022. dec. 27. 13:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
15 éves voltam és tudtam, hogy érdekel ez a dolog is. A közeli szomszédban élt egy meleg pasi, így elmentem hozzá, hogy segítsek a ház körül egy kis zsebpénzért. Hamar lejött neki, hogy nemcsak ezért vagyok ott. Örömmel szoptam és meg is dugott. Majd én is őt, többször is. Majd eljött az egyik haverja és hármasban is toltuk. Azóta elköltöztem, de néha járok haza és átmegyek hozzá is azért. Idősebb már, de néha megteszem neki, mégis ő volt az első és még ma is jó azért vele. Nem dug már meg, annyira nem áll neki, de sokáig szopom, azt nagyon szereti.
2022. dec. 27. 14:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Sajna csak huszonéves koromban, egy chatről megismert srácot szoptam le. Nagyon élveztem, és ha tudom, hogy ennyire izgató, amikor valaki a számban megy el...
2023. jan. 4. 05:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!