Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus kaland?
Ez miért politika kategória?:D
A biszexualitás monogám kapcsolatban értelmezhetetlen. Egyszerűen azért, mert ha egyetlen emberrel vagy kapcsolatban, nem tudsz két emberrel kapcoslatban lenni:D
Persze beovnhattok külső embert hármasozni, de az ilyesmi gyakran a párkapcoslat stabilitását fenyegeti.
Arról nem is beszélve, hogy ha jól értem, te párkapcsolatban voltál amikor valaki mással henteregtél. Azaz megcsaltad a párodat.
Mindenesetre az egyetlen megoldás, ha beszélsz a pároddal erről és annyi. Az rajtatok múlik, hogy hogy fog menni.
Én sajnos nem látom meg a nőt az ilyen kérdések mögött. Ez olyan, mintha férfi írta volna ki. Még sosem találkoztam olyan nővel, akinek a p.nci lett volna a fontos. Maga a kérdés is abszurd. Milyen választ vársz? Minden nő tudja, hogy a pasik 99 %-a örömmel ugrana egy ilyen lehetősége. Te meg nem tudod hogy mond el?
Ha valóban nő lennél, nem nyalni szeretnél még a szopás mellé, hanem egy nőt a férfi mellé, és eszedbe se jutna ide írni, mert már rég hármasoznátok a pároddal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!