Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Leszbikus kaland?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus kaland?

Figyelt kérdés
Volt egy leszbikus kalandom,imádtam ahogy lenyeltük egymás punci levét élvezéskor. Most már értem miért szeretnek a pasik nyalni. Hogyan mondjam meg a páromnak hogy ezentúl nem csak szopni hanem nyalni is akarok?
2022. okt. 26. 10:58
 1/6 anonim ***** válasza:
21%
Sehogy, kerüld az ilyen bűnös fajtalanságokat...
2022. okt. 26. 10:59
 2/6 anonim ***** válasza:
91%

Ez miért politika kategória?:D

A biszexualitás monogám kapcsolatban értelmezhetetlen. Egyszerűen azért, mert ha egyetlen emberrel vagy kapcsolatban, nem tudsz két emberrel kapcoslatban lenni:D

Persze beovnhattok külső embert hármasozni, de az ilyesmi gyakran a párkapcoslat stabilitását fenyegeti.

Arról nem is beszélve, hogy ha jól értem, te párkapcsolatban voltál amikor valaki mással henteregtél. Azaz megcsaltad a párodat.

Mindenesetre az egyetlen megoldás, ha beszélsz a pároddal erről és annyi. Az rajtatok múlik, hogy hogy fog menni.

2022. okt. 26. 11:04
 3/6 anonim ***** válasza:
49%
És melyik politikust szeretned.
2022. okt. 26. 11:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A párod tud a kalandodról?
2022. okt. 26. 13:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én sajnos nem látom meg a nőt az ilyen kérdések mögött. Ez olyan, mintha férfi írta volna ki. Még sosem találkoztam olyan nővel, akinek a p.nci lett volna a fontos. Maga a kérdés is abszurd. Milyen választ vársz? Minden nő tudja, hogy a pasik 99 %-a örömmel ugrana egy ilyen lehetősége. Te meg nem tudod hogy mond el?

Ha valóban nő lennél, nem nyalni szeretnél még a szopás mellé, hanem egy nőt a férfi mellé, és eszedbe se jutna ide írni, mert már rég hármasoznátok a pároddal.

2022. okt. 26. 13:58
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
#6 plusz ki a franc ír olyat, hogy puncilé?😂
2022. okt. 28. 01:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!