Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van (itt valaki) hasonló helyzetben?
Biszex vagyok, de itthon mindig full heterokent vislekedek, senki sem tudja a titkom még a legjobb haverom sem akivel 10 éve barátok vagyunk. Sose adtam jelet és gyanút hogy biszex lennék... rólad tudja valaki?
Másik kérdésem az lenne; miért van azaz érzés, hogy először arra gondolok de jó lenne fiúval szexelni meg minden és utanna ha végeztem a maszturbálással mindig el szégyellem magam
Dettó ugyanúgy vagyok a dologgal, mint a 3. válaszoló.
A világon semmi különbség nincsen e téren közöttünk :)
F62
Igaza van az elso valaszolonak. Sok evig volt buntudatom a dolog miatt viszont amikor el tudtam fogadni onanntol hatalmas ko esett le a lelkemrol.
Azota is csak diszkreten csinalom a dolgot viszont elvezes utan nem az az elso gondolatom, hogy mihamarabb eltunjek onnan. :-)
Sok férfi van úgy, hogy fiúval is szívesen kipróbálnák, vagy már meg is tették. Több pasit ismerek, akiknek ilyen vágyuk van, még barátnő/feleség mellett is.
Rólam se tudja senki, hogy biszex vagyok. Csak azok, akikkel beszélgettem, illetve leveleztem. Ha maszturbáció végén elélveztem, nekem is elmegy a kedvem, de csak kis időre. Fél óra kb... utána már megint kívánom a dolgot.
Akkor már értem,hogy miért megy el a kedv...:)
Egy nős 38 évessel jól induló barátkozás lett,első találkozáson szinte lerohant...jól éreztem magam vele.Mire hazaértem, jött az email, hogy sajnos ő lefagyott,megijedt magától..
Így aztán nehéz kiismerni magát az embernek,vagy találni megbízható partnert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!