Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mennyire változtatja meg a kapcsolatunkat ez a cuckold? Voltál ilyen szituációban?Ha igen mi lett a vège,ha nem,mièrt nem?
Felesègem azt szeretné,ha hármasoznánk,ès közben èn is ès ő is kènyeztetnè a fszt illetve a vègèn az èn számba èlvezne el.
De ezek után fèlek,hogy majd felemlegeti ha èppen olyan kedve van.Èn amúgy benne lennèk.Vèlemèny?
3!Azt hiszem èrtem mi van a kèrdèsed,ès hitetlenkedő válaszod mögött.
Azèrt nem idegenkedem a dologtól,mert ismerem magam, tudom mi az amit megtennèk.Másrèszt pedig volt rá több pèlda,hogy nőm elköszönt egy órára,majd televerve jött haza.A másik fèl miatt, illetve a hármas megszervezése miatt alakult így.Nekem persze szarabb volt,de így többször megtörtént.
Ès persze ilyenkor találkoztam egy teleèlvezett p.val ami persze már nem volt tele,20 perc mire hazaèrt,azalatt a bugyiban kötött ki az anyag nagy rèsze.De azèrt èreztem az illatát,állagát,ízèt.
Szóval ezek az előzmények.Nem akartam ennyire belemenni,ennyit írni,de végülis,így èrthetőbb a történet.
Hát figyelj, ha úgy érzed téged ez izgat, akkor fogadd el és teljesíts a parancsot.
Ha csak azért csinálod, mert bejön a nő, akkor szerintem ez nem jó ötlet.
De ez szubjektív vélemény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!