Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckold párok, izgatna titeket egy privát videózás?
A kérdésem kifejteném.
Volt már részetek olyanban,hogy a harmadik fél a férj jelenléte nélkül videózta le az egészet, és aztán a férj megnézte később?
Nagy vágyam, de akárkivel beszéltem volna, eltűntek és kiváncsi vagyok,hogy egyáltalán szokta-e bárki csinálni,vagy csak beszélnek róla.
nekem is kicsit érthetetlen. Szóval te vagy a beszálló pasi és te szeretnéd megdugni a csajt, közben ezt levideózni, hogy hogyan dugod meg és utána a férjnek a videót megmutatni. (vagy inkább, hogy te a férjnek csinálod a videót)
igen, izgatna. Én is a párommal fantáziálgatunk és beszélgetünk már beszálló pasival és beszéltük azt is, hogy videó belefér. Fantáziámban simán benne van, hogy ha a pasi egyedül marad párommal, kimaradok belőle, akkor videóval kompenzálnak. Izgalmas fantázia
Igen, beszállóként érdekelne, hogy párhoz csatlakozok, levideózzuk az egészet, és később a férj megnézi.
Már volt egy konkrét eset,ahol egy párral volt képcsere, stb, és utána eltűntek. Nem csak nekem nem válaszoltak, hanem eltűntek teljesen.
Videózás nem volt, de volt, hogy a pasi képeket készített (barátnőm telefonjával), aztán elküldte nekem.
Engem izgat az ilyen, a legtöbb pasi meg is csinálja szívesen, barátnőm nem szereti annyira, ha szex közben fotózzák vagy videózzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!