Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy ha izgatna látni, ahogy az exemet kezelésbe veszik, cuckold fétisből ered?
Figyelt kérdés
Pár hónapja nem vagyunk együtt. Azóta nagyon sokszor, még akaratlanul is eszembe jut, milyen jó lenne látni, ha valaki nagy f... -al elintézné:D2022. aug. 11. 13:26
1/6 anonim válasza:
Talán...
De ahhoz hogy tényleg cuckold legyen, érzelmileg még mindig erősen kötődnöd kéne az exedhez. Ott azt dugja más akit szeretsz.
2/6 anonim válasza:
a fantáziában az ex baromira élvezné vagy inkább fájdalmas, kellemetlen vagy erőltetett lenne számára?
3/6 A kérdező kommentje:
Élvezné, de megalázó lenne neki
2022. aug. 11. 14:13
4/6 anonim válasza:
Neked kell hogy megalázó legyen nem az exednek, fájdalmas, megrázó... de élvezetes ez a cuckold lényege
5/6 anonim válasza:
Ha gondolod add meg az elérhetőségét aztán megkúrom előtted, feltéve ha szeretné, hogy lásd. Ha nem akkor nyugtasson a tudat, hogy valaki már megtette.
6/6 anonim válasza:
Igen, cuckold fétisből ered, mert veled volt egy jó ideig és kötődtetek egymáshoz, sok ideig csak a tiéd volt, most meg megvan az esélye, hogy másokkal van együtt szexuálisan, ez meg felizgat téged. Az biztos, hogy kötődsz hozzá még most is, mert azért izgat. Nekem is így volt exemmel, hogy eltelt szakításunk után 3 hónap és elmesélte, hogy milyet dugott mással, aztán elkezdtem érezni ahogy feláll és önkielégítettem a gondolatra. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!