Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok ez gáz lenne egy találkozón? Mit reagálnál?
Figyelt kérdés
Szóval izgat sráccal a szex. De még nem volt. Izgatna hogy pl orálisan kényeztessenek. Azonban ha elélvezek minden más lesz. Azaz élőben para ha azután hogy elmentem egyből lelépek? Te hogy reagálnál?2022. dec. 17. 10:49
1/11 anonim válasza:
Ha ez meg van beszélve akkor nincs semmi szerintem. :)
2/11 anonim válasza:
Tuti kapsz pár privit és meglesz az az élmény.:) Én aktív vagyok szóval...
3/11 anonim válasza:
Passzív vagyok. Nekem elég lenne.
4/11 anonim válasza:
Ha meg van beszélve, nem ház. Bár én nem lennék ilyennel.
5/11 anonim válasza:
Tehát te kielégülsz aztán hopp hello én itthagylak, csá? Bunkó tahó vagy.
6/11 anonim válasza:
egyaltelán nem gáz csak mond a másikna kelötte hogy nem gáz e hogy te egyből mész utána. én fordítva csináltam felmentem leszoptam és már ott sem voltam.
7/11 anonim válasza:
Nekem ez pont bejön így Leszoplak aztán mehetsz is
8/11 A kérdező kommentje:
Írj privit :)
2022. dec. 18. 09:28
9/11 anonim válasza:
Előtte nem árt, ha ezt megbeszéled a másikkal. Velem jól járnál, mert pont szophatnékom van. A számba élveznél, aztán mehetnél a dolgodra.
10/11 anonim válasza:
Ne aggodj ez tökre tipikus a legtöbb bi főleg az eléjen így van vele. Nekem olyan is volt hogy ahogy elélvezett felkapta a nadrágját es köszönés nélkül elment még felöltözni sem tudtam.
Olyan állandó partnerem is van aki tavasztól őszig ér rá mert nincs helye meg erdőben szereti csinálni. Szóval úgy szoktuk hogy a megszokott helyen találkozunk orálisan elégítem ki. Mikor elmegy néha odaszól hogy verjem ki magamnak majd beül az autóban és ott hagy. Sosem varja meg hogy befejezzem. Engem nem zavar mert én is megkapom amiert mentem meg ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!