Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a dolog mindig is bennem volt ?(biszexuális kérdés).
Mióta az eszemet tudom a lányok tetszenek, tetszettek mindig is. Úgyhogy pláne nem értem mi ez a dolog nálam.
24 éves vagyok, tehát ez nem valami kamaszodó hóbort... megismerkedtem egy sráccal, tök jó fej meg minden, szeretek vele lenni... az egesz ugy kezdődött hogy sokat gondoltam rá, akaratlanul is. Úgy voltam vele hogy hmm oké. Aztán sokat találkoztunk, és ez az érzés egyre erősebb volt bennem, nem tudtam hova tenni. Tényleg csak barátok vagyunk, de olyasmit kezdtem el érezni mint lányoknál... szó szerint hiányzott, nagyon sokat gondoltam rá... mikor szexeltem lannyal, akkor rá gondoltam.
Próbáltam összeszedni magam, rendezni a dolgokat és elfelejteni hogy szexuálisan vonz a fiú barátom...
Egyre többet akart találkozni, mondjuk én is, nem volt ellene kifogásom abszolút, csak kavarogtak az érzéseim. A legjobb az volt hogy olyan dolgokat is megoszthattunk egymással amit lányokkal soha, nagyon boldog vagyok...
Körülbelül 3 hete kitalaltuk hogy legyen egy pasis este, ő áthívta a barátait, en nem tudtam hìvni senkit na mindegy. Jól éreztük magunkat, ettünk ittunk dumáltunk. Majd eltelt az este, és az emberek elkezdtek hazaszálingózni... ketten maradtunk, segítettem neki takaritani meg minden. Örömmel tettem ezt mondanom sem kell.
Kérdezte hogy nincs e kedvem maradni, dumalgatni. Maradtam, és egész éjjel beszélgettünk. Én nem igazán szoktam alkoholizálni, nem az én világom. De ò ivott, picit berúgott majd elkezdtünk személyesebb dolgokról is .
Meséltem a kapcsolatomról, hogy milyen jól megvagyunk egymással meg ilyesmik. Kérdeztem tőle hogy na és neked van valakid? Azt mondta nincsen. Kérdeztem tényleg csak poénból hogy talán meleg vagy hogy nincs csajod (jó pasi) ezert szoltam be neki... es akkor rávágta hogy igen.
Mondom tényleg? Aha.
Megkért hogy maradjon köztünk, nekem is csak azért mondta el, mert megbízik bennem.
Én nem árulhattam el hogy mit érzek iránta, féltem hogy mit szólna esetleg, ezért el is tereltem a témát.
Miután megtudtam hogy a fiúkat szereti, én is nyitottabb lettem felé...
Tegnap előtt átmentem hozzá, ugyanígy kicsit mókázni akartunk, hülyültünk videójátékoztunk...
Es ugy voltam vele hogy elmondom neki mit érzek.
Nagyon zsákbamacska volt az egész... vajon én is tetszem neki? Mit fog gondolni stb...
Erőt vettem magamon, és elmondtam neki... félve persze.
Mosolyogva fogadta... ez kölcsönös.
Persze én mondtam neki hogy nem tudom miért van ez, soha nem tetszett pasi stb...
Es akkor mondta hogy ha gondolom, kipróbálhatjuk... közelebb jött hozzám, én pedig adtam neki egy csókot. Mosolygott es elkezdtett simogatni, viszonoztam... aztán megtörtént az amit sokszor csináltam, de csak lánnyal...
Rohadt fura volt utána...
Megkértem rá hogy ne mondja senkinek, bízom benne én is. Megkérdezte hogy lenne kedvem e folytatni ? Nem adtam rá választ, csak eljöttem...
Hazafele azon gondolkodtam hogy mi is volt ez...
Soha nem tetszett tényleg pasi, most pedig egy pasival szexeltem. Kicsit szégyeltem is magam, mert megkérdőjeleztem hogy igazi fèrfi vagyok e... mart a bűntudat hogy ezzel elárultam a barátnőmet is.
Most is ezen agyalok, és legfőképp azért írtam ki a kérdést, hogy esetleg más is járt e már ìgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!