Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki még nem volt lánnyal nőkent,az biszex?ha csak izgatja a dolog?talan az a biszex aki megélte.hiszen ha megmarad örök fantázianak akkor heteroként élte le az életét.
A vágyaid határoznak meg nem az hogy mit próbáltál vagy sem.
#2 a biszexek többsége un. heteroromantikus biszex, azaz érzelmi kapcsolatot csak ellenkező neművel, de szexuálisan ezt-azt a saját nemével is el tud képzelni
Na akkor kedves 4-es:
1. mielőtt másoknak ugrasz, tanuld meg rendesen a szövegeiket értelmezni, de legalábbis fuss neki még egyszer az enyémnek, hátha leesik, mit is akartam mondani,
2. a moderátorok sem nem idióták, sem nem a kutyáid, hogy bárkit, akire csak úgy rámondod, hogy tiltani kéne valami alapján, azt meg is teszik,
3. hűtsd le magad picit, fuss egy kört a háztömb körül, vagy találj valamit, ami megnyugtat.
És nem érti, és nem érti...
Már megbocsáss, de itt te vagy az, akinek halvány fingja nincs dolgokról. Még két sort se sikerült értelmezni. De az, hogy szóban átharapd a másik torkát, úgy megy, mint a lélegzetvétel. Akkora önérzet társul a funkcionális analfabétizmushoz, hogy a helyedben én már rég elszégyelltem volna magam.
Vagy az is lehet, hogy érted te jól, csak tök feleslegesen itt trollkodsz. Az talán még rosszabb.
Komolyan sajnállak.
En is igy vagyok ezzel… evek ota izgat ha latok 2 not ahogy kielegiti egymast es elkepezelem velem csinalja valaki… Sajnos nem talaltam meg ilyenre partnert…
28 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!