Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi biszex hármas szexet izgalmasnak tartó lányok, nem aggódnátok azon, hogy túlzottan megtetszik a dolog a pasitoknak, hogy többször is kívánni fogja a fa.zt?
Figyelt kérdés
2022. szept. 5. 23:03
2/7 anonim válasza:
Hadd kívánja, jó dolog az, én is kívánom.
3/7 anonim válasza:
#2 Ez a jó hozzáállás! :) Ezt nem értem, miért nézi le egy nő, azt a férfit, aki a f@szért is rajong. Ha egy nő szereti a f@aszt, akkor miért ne szerethetné egy férfi is...
4/7 anonim válasza:
#3 pontosan. Kevés jobb dolog van nála a világon, tényleg miért ne szerethetné egy férfi is :-)
5/7 anonim válasza:
Igen, nincs ezzel semmi gond. Én azt mondom, hogy az egy áldás, ha valaki szeret szopni.
Csodálatos élmény.
Azt hallottam, hogy sok olyan heteró férfi van, aki kipróbálta, és utána rajongásig odáig van érte.
6/7 anonim válasza:
Nem látok ebben semmi problémát. Szereti a péniszt is. Van hogy együtt szopizzuk. Előbb mélytorkozott mint én.
7/7 anonim válasza:
Ha lenne is egy ilyen pasi az életembe én nem aggódnék érte, meg ezt azt jelentené, hogy többször is hármasozhatunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!