Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy az egyik nagyon jó gyerekkori barátom is pelenka kedvelő mint én? Többször emlegeti a pelenkát, már gyerekkorunk óta vannak pelenkás szólásai. lehet valami köze hozzá? hogy kérdezzek rá?f
"ettől teli lesz a pelusunk"
"ha még többet kólát iszom, kinyírom a pelusom" és ilyenek.
Tudom hogy nem visel pelenkát betegségből, mert wc-re mentünk már párszor együtt :D de azt nem tudom miért emlegeti ennyiszer a pele nkát. Amúgy én vagyok az első akinek elmondta hogy biszexuális. Én simán hetero vagyok.
Az én baráti körömben kb fél évente vagy évente jön elő a pelenka szó egy viccbe vagy valamibe belefűzve. Emberekre lebontva mondjuk 4-5 évente említik meg.
De ha egy emberke sokat említi, az jelenthet valamit, az nem átlagos, viszont lehet, hogy csak szimplán viccesnek tartja a pelenkával való viccelődést. Elmondani szerintem úgysem fogja, ha gondolod kérdezz nála rá, vagy nem tudom. Elmondta, hogy biszex, szerintem bízik benned annyira, hogy erről is beszéljen.
"Az én baráti körömben kb fél évente vagy évente jön elő a pelenka szó egy viccbe vagy valamibe belefűzve. Emberekre lebontva mondjuk 4-5 évente említik meg."
Ő kb majdnem minden találkozáskor valahogy megemlíti :D De gyereekként is ilyen volt.
"Elmondta, hogy biszex, szerintem bízik benned annyira, hogy erről is beszéljen."
Én is sokmindent elmondtam neki, nagyon személyes dolgokat, de ezt nem mertem, mert ezt nagyon stigmatizálják és sokan pedofíliával mossák össze pedig zéró köze van hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!