Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Normális ha ilyenre izgulok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha ilyenre izgulok fel?? Bővebben lent kérdésben.

Figyelt kérdés

22 éves vagyok. Biszex. Pár Kapcsolatot csak lánnyal létesítek, de titokban fiúkkal is érdekelnek dolgok. Normális ha a fiúk mellbimbójára meg hasára nagyon izgulok? Pl a köldökre megha mondjuk le ül a srác és a köldök körül a hasa ilyen hullámos lesz vagy milyen ez annyira izgat engem 14 éves korom óta kB rakok ide ki képet hogy mire is gondolok konkrétan..(fejét ki takarom) [link]

Kattints linkre, fejet sracoknak kitakartam, na pl erre nagyon fel izgulok a mellbimbora mellkasara a sracnak megha így leulnek és a hasuk "behajlik hullamos" lesz tenylesen felgerjedek és szinte végig csokolgatnam nekik mellkasukat mellbimbojukat testuket

2022. nov. 30. 19:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
hát akkor biszex vagy, ennyi. nincs ezzel baj.
2022. nov. 30. 20:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Vonzó neked a normál testalkatú srácok felsőteste. Biszexuális vagy.
2022. dec. 1. 21:34
 3/3 anonim válasza:
100%
Mellbimbóra én is, különösen ha piercing is van benne. :D
2022. dec. 2. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!