Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon rosszul teszem, amit teszek?
36 éves férfi vagyok és már egy ideje tudom, hogy biszexuális.
Régebben csak nőkkel volt dolgom, de néhány éve pasikkal is. Szeretek rendszeresen edzőterembe járni és ott ismerkedtem meg egy 17 éves sráccal, akiről éreztem, hogy vonzódik hozzám és később kiderült, hogy jók voltak a megérzéseim.
Végül a közeli erdőben leszopattam. Jól csinálta, úgyhogy hetente egyszer mindig teledurrantom a száját. Viszont legutóbb tovább akartam menni és alaposan seggberaktam.
Nem gáz, ha egy ilyen fiatal srác a szeretőm?
Ha a srác hagyja,mi köze hozzá bárkinek is?
Egyébként ma amúgy is sok az ilyen fiatal,nem kell ezen csodálkozni.Tárgyak,szubok,alázást kedvelők. Ez egy ilyen világ.
Hogy te mekkora szararc vagy!
Az hagyján, hogy egy tapasztalatlan éppen csak nem gyerekkel szórakozol, de még annyi basic tisztesség sincs benned, hogy ne csak a közeli erdőbe vidd, te szatír!
Legalább bánnál vele tisztességesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!