Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell megkérdezni egy gender fluid személyt hogy összejön-e velem?
Ugye a szokás az, hogy leszel-e a barátnőm, leszel-e a pasim. Szeretném komolyabbra fordítani a dolgokat a személlyel aki tetszik de nem hiszem hogy az romantikusan hangzik, hogy leszel-e a partnerem.
Van esetleg erre valami a magyar nyelvben?
ma 23:19
Ez azért f*szság kicsit.
Az embereket az különbözteti meg az állatoktól, például, hogy nem csak utódnemzés céljából szexelnek. Erre egy egész iparág épült az évszázadok folyamán.
Probaljunk meg függetlenedni attól a ténytől hogy valaki vagy fiú vagy lány. Kérdezem én: ha van lehetősége szexuális életet élni számára megfelelő partnerrel, akkor nem tok mindegy hogy miként hivatkozik magára? Ha talál partnert az általad is abnormálisnak gondolt személyi státusza mellet, akkor miért ne szexelhetne élvezetből?
Nem értek egyet a cimkézéssel, én sem tartom feltétlenül jó dolognak ezt a lz erőltetett átjáróházat Férfi és Nő között, de amíg a te demagóg világodat nem sértik, nem szabotálják, addig nem mindegy hogy mit mondanak magukra? Mindenki úgy éli az életét ahogy akarja.
És ha Te úgy szólod meg őket, hogy 1. Kutya sem kérdezte a rosszindulatú és adott témától független válaszodat
2. A te magánéleted nem sérül ettől,
Akkor lényegében semmivel sem vagy külömb, mint azok a bőrcuccba öltözött diszb*ik akik a pride-okon szégyent hoznak a homoszexuális emberekre. A köztetek lévő külömbség csupán annyi hogy a kerítés két oldalán vagytok, és nem egy oldalt.
#11 Engem baromira nem zavar ki minek hiszi magát csak a tényeket közöltem. És azok makacs dolgok…
Ez mind divatbaromság mint anno az emosok.Érdekes a 90-es években nem voltak ilyen baromságok. Ez most kezd “divatba”jönni….
Az is tény mondjuk hogy már lassan a mai tizenéves 50 kg-os fiúkat nehéz megkülönböztetni a lányoktól 😂
ma 23:48
Ha divat, akkor kár rajta vergődni, ez is elmulik 🤷♂️
Az meg hogy a nők kihez vonzódnak, valamilyen szinten visszavezethető a férfiak elnőiesedésére.
Régen a férfias pasikat keresték. Most meg olyan nem sok van, így kénytelenek más szempontok alapján keresni.
Ha a pasik 99% a nem tenne meg akármit a punciért hanem lenne bennük tartás, akkor a nőknek is kénytelen lenne változni. De mivel csettintésre érkezik új fiú, így ők minek és hova változtassanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!