Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
“Péniszirigység”! Más is van így?
Biszexuális lány vagyok, és gyakran érzem magam férfinak és öltözködöm is ilyenkor így (gender fluid vagyok, ha valakinek ez mond valamit). A problémám az, hogy én egy lánnyal nem tudok úgy együtt lenni, ahogy szeretnék. Ugyanis én be szeretnék hatolni egy lányba. Érezni szeretném. Pénisszel. Bocsánat, hogy így részletezem, viszont kíváncsi vagyok, más is jár-e hasonló cipőben!
Mivel szeretem a férfiakat, és szeretném megtartani jelenlegi nemi jellegeimet, az operáció semmiképpen nem megoldás. A felcsatolható műszerszámot látom az egyetlen megoldásnak, hogy egyáltalán látszatra közel kerüljek a vágyaim megvalósításához.
Amíg a filozófia doktorai eldöntik végérvényesen, én elárulom neked, hogy férfiként hasonló cipőben járok.
Irigykedem a nőkre. Szeretném nőként kipróbálni az életet a szexualitásával együtt, de talán egy másik életet, vagy nem tudom, mert ugyanakkor a jelenlegi énemhez is ragaszkodom. Talán ez tényleg valamiféle hermafroditizmus a nemi identitást illetően.
40f
Biszex pasiként sokszor gondolok arra, hogy milyen lehet a szex. Érdekelne, milyen lehet az, hogy a p**ámban van a f**z, és telelövi. Vagy az, hogy több pasi egymás után megdug.
De valójában nem cserélnék nemet, jól érzem magam biszex férfiként.
Édes istenem, igen!!!!
Csak egy pár napra úgy lennék pasi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!