Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
“Péniszirigység”! Más is van így?
Figyelt kérdés
Biszexuális lány vagyok, és gyakran érzem magam férfinak és öltözködöm is ilyenkor így (gender fluid vagyok, ha valakinek ez mond valamit). A problémám az, hogy én egy lánnyal nem tudok úgy együtt lenni, ahogy szeretnék. Ugyanis én be szeretnék hatolni egy lányba. Érezni szeretném. Pénisszel. Bocsánat, hogy így részletezem, viszont kíváncsi vagyok, más is jár-e hasonló cipőben!
Mivel szeretem a férfiakat, és szeretném megtartani jelenlegi nemi jellegeimet, az operáció semmiképpen nem megoldás. A felcsatolható műszerszámot látom az egyetlen megoldásnak, hogy egyáltalán látszatra közel kerüljek a vágyaim megvalósításához.
2019. jún. 2. 03:01
11/11 anonim válasza:
Műtéttel, ha létezik ilyen, nagyon nem lőnél mellé, ha cserébe vállalod az anális szexet. Egyéb esetben olyan felcsatolható műszerszám kell neked, ami egyidejűleg beléd is hatol... ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!