Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Egy biszexuális álmot lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy biszexuális álmot lehet "jelnek" venni, vagy ilyen előfordul időnként olyan egyénekkel is, akiknek nincsen LMBTQi érdeklődése?

Figyelt kérdés

2019. nov. 10. 01:41
 1/5 anonim ***** válasza:
25%
Mi az az LMBTQi-érdeklődés?! Ha álmomban fénykarddal csatázom, akkor Jedi vagyok, Wookie-érdeklődésem van?
2019. nov. 10. 02:58
 2/5 A kérdező kommentje:

Álmodás közben jelzi az agy tudatalatti része azt, amit a tudatos rész éber állapotban nem tud feldolgozni, megérteni, ami a tudatos felet foglalkoztatja. Egyes hasonlatok szerint egy pingpong meccs lényegében az álmodás a tudatalatti és a tudatos agy között.

Tehát igen, ha fénykarddal csatázol, akkor foglalkoztat a Star Wars, vagy a Star Warst használja szimbólumként valamire az agyad, amivel ébren nem tudsz mit kezdeni.

Ezért merült fel pusztán logikai alapon, hogy egy LMBTQI álomnak lehet-e ilyen töltete.

2019. nov. 10. 03:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Alapból egy ilyen álom semmit sem jelent, mindenkivel előfordul. Ha rendszeresen álmodsz ilyet, és ezek különösen jóleső álmok, akkor talán. De a fenti ping-pong példád azért nem teljesen valid, nem a “valódi éned” jön elő álmodban, csak a különböző gondolatok, ingerek, történések dolgozóknak fel.
2019. nov. 10. 06:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer anno szeretkeztem édesanyámmal álmomban.

Másnap egész nap kellemetlenül éreztem magam, nyilván semmiféle vonzalmat nem éreztem iránta.

2019. nov. 10. 08:53
 5/5 sandrisbp ***** válasza:
Hát. ha spontán magömlésed is volt abban az LMBTQ álomban, az azért biztos jelent valamit....
jún. 4. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!