Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha BDSM játékban srácot is szívesen alázok az már biség?
Figyelt kérdés
Tehát pasiként szoktam srácot is alázni. De az izgat benne hogy olyat kell tegyen amit én tuti nem tennék meg. Eddig 1x volt ilyen a fiú lány párt aláztam és úgy. Izgató volt.2022. nov. 22. 14:22
3/8 anonim válasza:
Egy hetero ember nem keveredik azonos neművel szexuális tartalmú játékokba. Ha az "alázás" szexuális töltetű volt, akkor igen, az
4/8 anonim válasza:
Hetero nem vagy az már biztos.Eszedbe se jutna.
6/8 anonim válasza:
Jó kérdés. Voltam már hasonló helyzetben. Egyáltalán nem vonzanak a férfiak, szexuálisan. Nem izgat se a szex se a férfi test látványa. Még gondolatban is taszít az orális szex férfival vagy más farkának a megfogása.
Mégis élveztem amikor srácot alázhattam, kínozhattam. Alighanem ez egy teljesen más vetülete a szexualitásnak, ahol a nemek már nem annyira fontosak, mint az alá- fölérendelt szerep. Nővel is többször volt már, hogy konkrétan 0 szex vagy erotika volt, mégis élveztem a játékot.
Persze a legjobb még mindig az ha egy csinos nő szubbal szexuális téren is azt tehetek, amit akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!