Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt már részed BDSM játékban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már részed BDSM játékban?

Figyelt kérdés
Mi volt? Hány éves vagy? És a partnered mennyi volt?
2021. júl. 3. 11:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Többször is. Az első élmény 17 évesen egy 19 éves sráccal. Videót mutatott. Nekem tetszett így megcsináltuk. Edge videó volt. 47 percig húzta az élvezésem. Nagyon brutális volt az az élvezés. Később 1 óra 22 perc volt a csúcs.

Aztán csináltam én is neki. Aztán rájöttem a domináns szerep jobban tetszik, így több is volt. Nagyon élveztem. Azóta több partnerrel is próbáltam. Sajnos egy idő után eltűnnek, pedig jó ha van fix partner erre. 29 éves vagyok.

2021. júl. 3. 11:54
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Korábbi kérdésnél már írtam erről. Sajnos volt. Az előző páromat izgatta. Kb 3 hónap után került szóba. Én szerelmes voltam belé, így bármit hagytam neki.

Utólag tudom, hogy nem szabadott volna. Volt, hogy előtte dugott meg a haverja. Mivel tudta, hogy nem bírom a nagy méretett rávett, hogy kikötözhessen. Hát így dugott meg a haverja. Sírtam úgy fájt. A párom ezt élvezte.

Mikor elment a srác akkor mondta hogy azt hitte csak játszom. Ekkor szakítottam vele. Majd később pár napra rá újra együtt voltunk mert szerelmes voltam. Volt, hogy ugyanezt a pasit kellett orálisan kényeztetnem. Mélytorok...

Utólag nem is értem miért hagytam hogy ezeket megtegye velem. Bár volt olyan időszak amikor izgatott, de mondjuk az pont egy átlagosabb sráccal volt és ő még be is jött. A barátaim mondták hogy ha szeretne nem hívna mást hogy vele kelljen szexelnem. Igazuk volt, de a lényeg hogy már vége és nem a párom többé.

Ennek ellenére mellette rájöttem, hogy van ami izgat a BDSM teré, de csak normális partnerrel.

2021. júl. 3. 13:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2021. júl. 3. 13:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt, imádtam, szolga vagyok, 22, mindenféle korosztállyal voltam már
2021. júl. 28. 21:25
 5/7 anonim ***** válasza:
15%

44 éves férfi vagyok. Az elmúlt 20 évben sok BDSM játékban volt részem, számos 19-50 év közötti szubmisszív hölggyel.

Az együttlétek sok mindent foglaltak magukba.

2021. júl. 31. 22:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Még nem, de nagyon izgat már, főleg cum control, edging, ujjazás, kötözés. Mind a két szerep.

28f

2021. júl. 31. 23:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem, de nagyon kipróbálnám.
2021. aug. 1. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!