Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kondi öltözőben merev farok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kondi öltözőben merev farok?

Figyelt kérdés
Van aki nem zavartatja magát és merev farokkal jön-megy öltözik a kondi öltözőben, zuhanyzóban? Találkoztatok már ezzel a jelenséggel? Mit gondoltok róla? Brutális önbizalom és a dominanciát akarja fitogtatni az adott srác, hogy ő merev farokkal sem zavartatja magát és nem jön zavarba?

2022. nov. 21. 16:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én meg pont attól félek, hogy ahogy kimegyek a tusból túlságosan összemegy mivel idegen környezet idegen emberekkel és azt hoszik, hogy nelem ekkora pedig csak a hideg és az ijedtseg teszi meg amugyos vértípus.😀 Szégyenlős vagyok, de kifelé fordulva tusolni azért jó, mert komfortzónán kívüli és érzem, hogy legyőzöm olyankor a szégyenlősségem.
2022. nov. 24. 22:13
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kondizok,de strandra (termál) gyakran járunk haverokkal.Bármit csinálok,nekem teljesen merev lesz zuhanyzáskor,gyakran már az öltözőben. Nem mutogatom direktben,de nem is szégyellem ha esetleg valaki meglátja
2023. febr. 24. 09:52
 13/14 anonim ***** válasza:
76%
Ha merev, akkor hideg víztől lekókad, oszt csók.
2023. febr. 24. 13:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem mutogatom feltűnően, de engem nem zavar. Vérpéniszem van, úgyhogy tény, hogy elég látványos úgy :D
2023. márc. 13. 12:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!