Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kondi öltözőben merev farok?
Figyelt kérdés
Van aki nem zavartatja magát és merev farokkal jön-megy öltözik a kondi öltözőben, zuhanyzóban? Találkoztatok már ezzel a jelenséggel? Mit gondoltok róla? Brutális önbizalom és a dominanciát akarja fitogtatni az adott srác, hogy ő merev farokkal sem zavartatja magát és nem jön zavarba?2022. nov. 21. 16:00
1/14 anonim válasza:
Szerintem semmi köze hozzá, csak szimplán nem érdekli, mert egyáltalán nem szégyenlős.
És tudja, hogy másnak is szokott állni, így nem gáz.
És szerintem egyáltalán nem gáz, ha valaki az öltözőben, tusolóban merev farokkal van.
2/14 anonim válasza:
Nekem a melegvíztől tusolástól gyakran feláll
Otthon is nemcsak öltözőben
Közös zuhanyzóban a full merev megvárom míg lejjebb lankad de félmereven bátran járkálok mások is szoktak
4/14 anonim válasza:
Ez nem dominancia, hanem full bunkóság kérdése inkább. Ha egy meleg szaunában vagy ott elnézik, de ahol heterók is vannak ott nem fognak rád jó szemmel nézni ha álló cerkával mászkálsz.
5/14 anonim válasza:
Heteróként is úgy gondolom, hogy nem gáz, előfordulhat bárkivel, hogy spontán feláll. Max nem nézek oda, de ennyi, nem egy nagy dolog ám ez.
6/14 budaiz válasza:
5 éve rendszeresen járok terembe edzeni.
Öltözőben soha nem láttam merev farku srácot de zuhany alatt is egyszer akinek kicsit félig állt. Meleg víztől lehet ilyen.
Nem tudom ti hova jártok de alig van aki edzés után zuhanyozik.
7/14 anonim válasza:
Nem sok köze van a dominanciához, egyszerűen van aki kevésbé szégyenlős. Egész jó farkam van, úgyhogy félmereven én is simán mászkálok más (pláne potenciálisan hetero) férfiak előtt. Nincs ebben semmi extra szerintem. Kőkemény azért ritkán leszek csakúgy a zuhany alatt.
8/14 anonim válasza:
Kondiba nem járok,de termálfürdőkbe igen és utána tusolok.Nekem mindig feláll,nem tudok vele mit csinálni.Eleinte szégyelltem,de miután láttam,hogy egy két pillantástól eltekintve senkit sem érdekel,már nem foglalkozok vele.
9/14 anonim válasza:
Nincs abban semmi különleges.Az a jó,ha mindenki látja,hogy minden rendben működik odalent!
10/14 anonim válasza:
Nekem szokott állni, de nem nagyon érdekel, és ezzel nem én vagyok egyedül
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!