Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A transzvesztiták dugatják is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A transzvesztiták dugatják is magukat?

Figyelt kérdés
Ha például egy férfi, nőnek öltözik akkor ő valószínűleg seggbe is dugatja magát?

2022. nov. 21. 11:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem feltétlenül. Attól függ, milyen szexuális beállítottságú.

Mondjuk ezt jó lenne tisztázni, mielőtt ilyet "terjeszt" az ember.

2022. nov. 21. 11:43
 2/20 anonim ***** válasza:
79%
van aki igen
2022. nov. 21. 12:25
 3/20 anonim ***** válasza:
12%
Alap.
2022. nov. 21. 12:45
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
3. Nem igazán tudsz a témáról semmit, nem tévedek, igaz?
2022. nov. 21. 12:46
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a transzvesztiták vagy crossdresserek nagyon nagy százaléka heteroszexuális és a nőket szereti. Igen, bármennyire fura is ez. Én magam sem vágyom arra, hogy egy férfi megdugjon, ha női ruha van rajtam. Nem a nemi beállítottság miatt szeretek női ruhát viselni. A ruházatra a társadalom aggat nemet, az meg bármikor változhat.
2022. nov. 21. 13:23
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
5. Igen. Egyébként is régen a rózsaszín volt a férfiak színe és a kék a nőké. (Lásd Mária képek a templomokban.)
2022. nov. 21. 13:30
 7/20 anonim ***** válasza:
69%
6 - Nem értetted meg... 400 éve még a fériak viselték a magassarkút, sokáig volt szoknya a divatban, van ahol ma is, vagy ma a nők is hordanak nadrágot, stb... Lehet, hogy ami ma még fura, 50 év múlva divat lesz és megszokott... Ami meg az általad említett színeket illwt: ki nem szarja le, milyen szín van a férfiaknak és nőknek rendelve, mert ez egy hülyeség. Az én kedvenc színem amúgy a kék.
2022. nov. 21. 13:34
 8/20 A kérdező kommentje:
De a transzvesztiták nem azt vallják, hogy férfi testbe zárt nőknek érzik magukat? Azért viselkednek úgy mint a nők és szeretnének minél jobban a nőkre hasonlítani. Tehát akkor biztos nem arra vágynak, hogy női ruhából levetkezve dugjanak. Hanem a szexualitás terén is nőként bánjanak velük 🤔🤔 nem?? Nekem ez így lenne logikus.
2022. nov. 21. 13:44
 9/20 A kérdező kommentje:
Vagyis úgy értem, hogy őket csinálják meg.
2022. nov. 21. 13:45
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te olyan nagy fogalom zavarban élsz hogy én égek helyetted...

Egy trabszvesztita NEM transznemű.

Akire te gondolsz, az transznemű ember.

Kérlek, ha ilyen buta vagy, ne írj hülyeségeket!

2022. nov. 21. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!