Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Vajon hány éves korban kezdik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon hány éves korban kezdik el a magyar transzvesztiták?

Figyelt kérdés
Sminkelni magukat,ismerkedni,szexelni----->ez a három dolog érdekelne !

2019. szept. 27. 23:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát én biztos sokkal előbb elkezdtem volna.. csak hamar kiderült, és tiltva volt itthon, szóval ezért így kb amennyire lehetett ki is nevelték belőlem, vagyis nem kinevelték, hanem úgy állították be, mintha szégyen lenne..

Igazából erős kettősség van/volt bennem.. mostanra sem tudtam teljesen azonosulni a saját nememmel, elvagyok pasiként meg minden.. de azért sokkal szívesebben lennék nő is.

Hozzá kell tenni, hogy alapvetően borzasztóan kíváncsi természet vagyok és szeretem magam mások helyébe képzelni, állandóan ilyenekről fantáziálok, nagyrészt ennek tudható be a női létre való vágyam is, de azért testileg is sokkal inkább lennék nő..

Így felvettem egy eléggé maszkulin álarcot, férfias vagyok, lelkileg megingathatatlan, hűvös, kőkemény, de igazából senkinek sem adtam át magam soha. Szóval elég mély nyomot hagyott ez bennem.

Hát ez az én történetem.

De egyébként 8-10 évesen már lopkodtam anyukám harisnyáit, aztán sminkelni is szerettem volna, körmöt festeni pl, de egyszer lebuktam, hogy felhúztam egy harisnyát, és onnantól kb 11 évesen tiltva volt minden, meg figyeltek is rá, hogy ne csináljak semmit, nem volt életterem.. szóval így sosem derül ki mi lett volna. Viszont férfiként sosem gondoltam arra, hogy férfihez nyúljak.. ha női szerelésben lennék, nőként viselkedhetnék, akkor nagyon szívesen megtenném, és vágyom is erre, de egyelőre nem volt még ilyen.

2019. szept. 27. 23:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha gondolod tudok ajanlani kozosseget ahol elfogadoak veled ...
2019. szept. 28. 03:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A közösség sokat segít. De előbb magam kellene tudnom mi vagyok inkább.. illetve az a baj, azt érzem férfi is és nő is. Így meg borzasztóan nehéz.
2019. szept. 28. 03:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én transznemű lány vagyok, de remélem nem baj, hogy írok. Az esetemben már 4-5 éves koromban látszott, hogy lányként identifikálom magam, illetve szeretnék női ruhát hordani, de hasonlóan az 1-es válaszhoz elég keményen ki lett belőlem nevelve, illetve el lett ültetve gondolatként bennem, hogy ezt szégyellnem kell. Elég sokáig tartott, hogy elfogadjam magamat annak aki vagyok, de egy szűk fél éve sikerült. A szülői és társadalmi retorziótól félve nem igazán nyilvánult meg a nőiességem addig, szóval amióta elfogadtam magam azóta titokban néha sminkelem magam (sajnos még a szüleimmel kell, hogy éljek), félig-meddig elkezdtem ismerkedni, de elég nehéz, egyrészt mivel eddigi egész életemben elnyomtam a valódi énemet, nem volt sose kedvem férfiként ismerkedni, szóval párkeresés területén annyi tapasztalattal sem rendelkezem 25 évesen, mint egy átlag 12 éves. Másrészt elég nehéz úgy párt találni, hogy még a születési nememnek megfelelően élem a mindennapokat, de ha minden igaz hamarosan el tudok költözni a szüleimtől és akkortól csak és kizárólag nőként szeretnék élni. Szeretkezni még nem szeretkeztem senkivel, bár vágyom rá, hogy nő lehessek egy férfi mellett az ágyban is, viszont perpill csakis érzelmeken alapuló párkapcsolatban tudnék ágyba bújni valakivel.
2019. szept. 28. 09:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat !
2019. szept. 28. 21:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 13 évesen öltöztem be először, és sminketem magam.
2019. dec. 14. 11:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is 13 voltam mikor először beöltöztem anyu cuccaiba.Szex 16 évesen volt lánnyal. Csakis lánnyal szexelek! Beöltözve leszbi vagyok.
2019. dec. 15. 15:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 14 évesen vettem fel először anyu fehérneműit, ruháját. Aztán rendszeresen ha tehettem beöltöztem, próbálkoztam a sminkkel.Első szex lánnyal 16 évesen. Beöltözve én is leszbi nő vagyok.
2023. jan. 2. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!