Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon hány éves korban kezdik el a magyar transzvesztiták?
Hát én biztos sokkal előbb elkezdtem volna.. csak hamar kiderült, és tiltva volt itthon, szóval ezért így kb amennyire lehetett ki is nevelték belőlem, vagyis nem kinevelték, hanem úgy állították be, mintha szégyen lenne..
Igazából erős kettősség van/volt bennem.. mostanra sem tudtam teljesen azonosulni a saját nememmel, elvagyok pasiként meg minden.. de azért sokkal szívesebben lennék nő is.
Hozzá kell tenni, hogy alapvetően borzasztóan kíváncsi természet vagyok és szeretem magam mások helyébe képzelni, állandóan ilyenekről fantáziálok, nagyrészt ennek tudható be a női létre való vágyam is, de azért testileg is sokkal inkább lennék nő..
Így felvettem egy eléggé maszkulin álarcot, férfias vagyok, lelkileg megingathatatlan, hűvös, kőkemény, de igazából senkinek sem adtam át magam soha. Szóval elég mély nyomot hagyott ez bennem.
Hát ez az én történetem.
De egyébként 8-10 évesen már lopkodtam anyukám harisnyáit, aztán sminkelni is szerettem volna, körmöt festeni pl, de egyszer lebuktam, hogy felhúztam egy harisnyát, és onnantól kb 11 évesen tiltva volt minden, meg figyeltek is rá, hogy ne csináljak semmit, nem volt életterem.. szóval így sosem derül ki mi lett volna. Viszont férfiként sosem gondoltam arra, hogy férfihez nyúljak.. ha női szerelésben lennék, nőként viselkedhetnék, akkor nagyon szívesen megtenném, és vágyom is erre, de egyelőre nem volt még ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!