Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt magyarországon mennyire szeretik a sissy-ket és van ilyen magyar oldal, ami a sissy-knek van?
Én is sissy vagyok.
Sissy jelentése: Olyan "lányok", akiknek farka van.
Nem tudom mennyire elfogadottak, de nekem bejönnek :) Én is elképzeltem párszor magam sissyként, meg valahogy vonzz a dolog, bár magamat inkább egy domina mellett képzelem el ilyen szerepben :D
De számomra fontos lenne a nőies kinézet, nőies arc, hosszú haj stb. ami nekem sose lesz :(
Ha kinézel az utcára, nem nagyon látsz...
De ha felnézel a netre, igen sokat találsz!
Pl. xhamster, index fórum.
Magam is időnként rájuk nézek :P.
Utcsó jól mondja.
Meg ez egy híresebb oldal. Ott is van sissy rész. Azon igazából minden van
Smpixie.com
Nekem bejönnek de inkább az olyanok, akik nőiesebbek, vékonyabbak vaaagy nem túl izmosaj.. az úgy nem jön be amikor a pasi tök csinin be van öltözve és ott virít a nagy 50es bicepsz meg ilyenek :D viszont ha pasiról van szó akkor ott meg inkább a mackósabb típusok jönnek be, az se baj ha szőrös (a farka az azért legyen rendbe rakva..)
Lehet kicsit furán fogalmaztam, majd csak megérti valaki... :D
Kérdező ha gondolod küldhetsz képet priviben, szívesen véleményezlek :) :*
24F
bugyisgezuka.blogspot.com
Ő tőle sokkal többet tudhatsz meg,mert sissy.
Imàdom a sissyket. Izgatóak, kanos vagyok tőlük.
Pàr sissy csajszit megdugtam már. Nehéz velük hosszútàvon ismerkedni. Hosszabb-rövidebb farkalàsra kivàlóan dorombolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!