Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A transzvesztiták dugatják is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A transzvesztiták dugatják is magukat?

Figyelt kérdés
Ha például egy férfi, nőnek öltözik akkor ő valószínűleg seggbe is dugatja magát?

2022. nov. 21. 11:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
7. Amúgy egyetértettem veled, de nem bírtam ki hogy ne legyél bunkó. Ment is a mínusz. :)
2022. nov. 21. 13:54
 12/20 anonim ***** válasza:
59%

8 - hát, ennyi erővel a nadrágot viselő, rövidhajú nők is a nőket szeretik... Nagyon sok maszkulin nő mászkál az utcán, férfiasan öltözve, és kevés köztük a leszbikus...

Tapasztalatom szerint meg, nagyon sok férfi, aki a nőket szereti, szeret magassarkút viselni, vagy szoknyát hordani, vagy ki tudja még mit a ruhái alatt. De azt is tapasztaltam már, hogy van, aki vágyakozna erre, de nem meri felvállani. Én felvállaltam, azóta szabadabb vagyok, boldogabb vagyok. minek éljek hazugságban. A barátnőm elfogadta. Igen, van barátnőm. Nehéz volt neki elmondani, de ez 5 éve volt már és még együtt vagyunk.

2022. nov. 21. 14:24
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom 2021-ben miért nem lehet utánaolvasni ennek, ha valakit ennyire érdekel, néhány perc alatt rengeteg találot kapsz.

A transzvesztiták NEM szeretnék megváltoztatni a születési nemüket, nem érzik magukat rosszul a születési nemű testükben, kizárólag az öltözködésben, külsőségekben szeretnének a másik nemre hasonlítani. Lehetnek homo-, bi- vagy heteroszexuálisak is, és nagyon eltérő lehet, hogy mikor, milyen körülmények között viselik a másik nem ruháit (van, aki minden nap, van, aki csak buliba vagy otthon, és vannak a drag queen-ek, aki ebből is élnek). Ez egy jó összefoglaló kiindulásképpen: [link]

Tehát lehet olyan transzvesztita, aki "seggbe dugatja magát", ha homoszexuális és passzív.

A transzneműség a születéskor kijelölt társadalmi nemtől (gender) és/vagy biológiai nemtől (szexus) eltérő önazonosítás vagy kifejezés: [link] ők azok, aki "férfi testbe zár nőnek" érzik magukat, bár nyilván ez sem egy pontos megfogalmazás, mindenki másképp éli ezt meg (gondolom).

2022. nov. 21. 15:31
 14/20 anonim ***** válasza:
59%
11 - Jó, bocs akkor :) Írásban nem jön át a hangsúly és az irónia :D
2022. nov. 21. 15:46
 15/20 anonim ***** válasza:
89%
Már a hetero pasik is dugatjak magukat. Miről beszélünk akkor?
2022. nov. 21. 15:50
 16/20 anonim ***** válasza:
59%
szerencsére akadnak, akik igen. Én bírom őket dugni
2022. nov. 21. 16:38
 17/20 anonim ***** válasza:
67%

14. Mit is írtam, ami irónia lett volna? Vagy magadra gondolsz?

Na mindegy, spongyát rá.

2022. nov. 21. 22:33
 18/20 anonim ***** válasza:
80%
17 - Á, meló közben írtam és valószínűleg nem figyeltem eléggé, most én voltam a funkcionális analfabéta és teljesen félreértettelek :D De akkor spongya...
2022. nov. 22. 08:36
 19/20 anonim ***** válasza:
39%
Naná.Sőt nagyon élvezik igaz szopatni is szeretnek keményen.
2022. nov. 23. 13:01
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
19. Ez nem igaz, kérlek ne írj hülyeségeket.
2022. nov. 23. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!