Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Volt-e valami élményetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sandrisbp kérdése:

Volt-e valami élményetek olyan sráccal, aki annyira szégyellte a fiús vágyait, hogy miután együtt voltatok, valami nagyon furát csinált?

Figyelt kérdés

Nekem volt egy pár ilyen fiatalabb koromban.

Egyszer egy srác egy elegáns cukrászda WC-jében a pissoàrnál szemezett velem, megfogta a farkam, én is az övét. Utána benyomott az egyik fülkébe, a fejem rányomta a farkára, pedig én csak kiverésre gondoltam, nem szoptam még akkoriban. Miután elélvezett, ököllel arcon csapott, azt mondta, te mocskos b.zi, és sírva elfutott. Teljesen paff voltam, nem is próbáltam visszaütni.

Egy másik nagyon morbid élmény volt, amikor egy srác feljött hozzánk, smároltunk, ágyba bújtunk, elindult köztünk valami lightos szex. A srác elég szép volt, csak a térde körül fura volt a bőr, amit nem tudtam mire vélni. A "szex" addig tartott csak, amiģ ő elélvezett, ekkor kiugrott az ágyból, meztelenül térdre rogyott a padlószőnyegen, és hangosan, felindultan imádkozni kezdett bűnbocsánatért.

2022. nov. 16. 01:44
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Ez elég durva! Szegény srác.
aug. 22. 03:52
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

kérdező

Hát te jól kifogtál két szélsőségesen furát is!

Én csak egyet, de az nem volt ilyen fura.

Eleinte nagyon barátságosan beszélgettünk (autószerelő, nagyon atletikus alkatú fiú), én vetkőztettem őt, és kérte, én is vetkőzzek.

Csináltam ezt-azt, és mikor vége lett, onnantól egy szót nem szólt hozzám, pedig még a pályaudvarra is elkísértem. Meg se mukkant.

aug. 22. 15:18
 33/35 A kérdező kommentje:
#32: azért ez a srác nekem nem tűnik reménytelennek. A helyedben megkeresném (ha tudod, hol). Még az elfogadás elején jár... de remélhetőleg el fogja tudni fogadni önmagát.
aug. 23. 10:23
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem remenytelen. Magamból kiindulva te voltál az első és most egyreszet rohadtúl szegyenli másrészt iszont nagyon vár az új alkalmat.

Hivdfel,de vidd haza egyből. Séta beszélgetés,cukrászda. Aztán hajrá!

aug. 23. 11:33
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

33 34

Köszönöm a pozitív visszajelzéseteket!

Én is tisztában voltam a hallgatás okával, valóban első alkalom volt, valóban nagyon kívánta, valóban én is nagyon kívántam, és valóban nagyon szélsőségesen izgató dolgokat csináltam szerintem, és emiatt pikk-pakk nagyon hamar vége lett az eseménynek, de láthatóan nagyon élvezte.

De sajna a dolog vagy 25 éve történt, annak idején meg én nem láttam értelmét újra keresni. Azt éreztem rajta, soha többet nem akar látni.

Tudom, ez az a bizonyos, "élvezés után minden más"-feeling.

aug. 23. 16:10
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!