Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt-e valami élményetek olyan sráccal, aki annyira szégyellte a fiús vágyait, hogy miután együtt voltatok, valami nagyon furát csinált?
Nekem volt egy pár ilyen fiatalabb koromban.
Egyszer egy srác egy elegáns cukrászda WC-jében a pissoàrnál szemezett velem, megfogta a farkam, én is az övét. Utána benyomott az egyik fülkébe, a fejem rányomta a farkára, pedig én csak kiverésre gondoltam, nem szoptam még akkoriban. Miután elélvezett, ököllel arcon csapott, azt mondta, te mocskos b.zi, és sírva elfutott. Teljesen paff voltam, nem is próbáltam visszaütni.
Egy másik nagyon morbid élmény volt, amikor egy srác feljött hozzánk, smároltunk, ágyba bújtunk, elindult köztünk valami lightos szex. A srác elég szép volt, csak a térde körül fura volt a bőr, amit nem tudtam mire vélni. A "szex" addig tartott csak, amiģ ő elélvezett, ekkor kiugrott az ágyból, meztelenül térdre rogyott a padlószőnyegen, és hangosan, felindultan imádkozni kezdett bűnbocsánatért.
Utoljára 23 éves koromban találkoztam sráccal (2005-ben) nem is nézett ki jól, 5 perc után meg már a wc-be akart menni szopni
Úgyhogy inkább hazamentem
1: Attól, hogy valaki hugyozik, nem feltétlen lesz büdös, és főleg pállott a farka. Én személy szerint szintén nem szopok wc-ben, de egyrészt nem erről szólt a kérdés, más felől nem csak igénytelen embereknek kell pisálnia. :)
2: A kérdésre: régebben sokat jártam egy haveri családhoz. Segítettem nekik sok mindenben, meg jókat dumáltunk, iszogattunk, szórakoztunk. 2 fiúval a családból (már bőven benne voltak a kamaszkorban, tehát messze nem "olyan" fiatalokra kell gondolni!) jó párszor szexre is sor került, persze külön-külön, de egymás tudtával. Az egyik teljesen elfogadta magát, hogy biszex, de a másik mai napig tartja, hogy "Ő heteró". [Szerény véleményem szerint egyébként cső b.zi -persze a jó értelemben. :)] Egyik este mikor náluk voltam, épp lovagoltam rajta, mikor valamiért bejött az öccse a szobába (ismétlem: vele is voltam, és tudtak is egymásról). A bátyja erre hirtelen lelökött magáról, hogy "Mit csinálsz rajtam!" Hirtelen nem is tudtam, hogy mi van, és az öccse is csodálkozott. Ő annyit mondott, hogy "Csináljátok nyugodtan, már megyek is." Persze aznap este már nem volt folytatás. De később igen, hisz "Ő heteró!"... :D
Ez tetszik nekem is. Hiszen ha heteronak tartja magát az azért izgató, mert heteróság férfias.
Van még ilyen valaki?
Meg ismerkedtünk ahogy kell, 1-2 beszélgetős smárolos randi.
Aztán mivel alkalmas hely és idő akkor épp senkinek nem volt egyszerre,így a kocsimban kívántuk megtenni a dolgot. (Emberrablós fehér furgon)
Meg is volt minden oda-vissza. Aztán kiugrott a kocsiból és elfutott az éjszakába.
De utána hajtottam.
Megkérdeztem,hogy ez mi és kell e a ruha?
-Nem! Vezekelnem kell a büneimért!
Majdnem az árokba hajtottam a megglepödéstől és a leplezett röhőgéstől.
Akkor befutott valami csalitisba,ahová nyilván nem követtem.
Aztán viszonylag hamar előkerült a csalántól hülyére csípve. És megkért ha már megvártam,hogy vigyem haza.
A raktérben gubbasztott még mindig pucéran...
Aztán végülis kihúztam belölle,hogy szigorú vallásos nevelést kapott.
És még a házasság elött i sex-et is bűnnek élimeg nemhogy a szodomiát.
Na mondom -templom,gyónás?
Nem neki fizikai fájdalom kell.
-ha nem lennél szét csípve töllem megkapod!
Ugy kivirúlt ettöl mintha maga Jézus mindta volna neki,hogy gyeremkem feolodozlak.
Volt még pár tali,sex és utána pálcával (amit ő hozott) elvertem mint szodás a lovát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!