Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A hármas szex valójában a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hármas szex valójában a biszexek műfaja?

Figyelt kérdés

Opciók meglátásom szerint:

1: 2 férfi, egy nő. Itt a társaság orientációja valszeg: heterók. Viszont ki az a heteró férfi, aki egy másik ff nemi szervét akarja látni? Heteró férfi nem hiszem, hiszen piszoárban sem nézik egymás farkát a heteró férfiak.

2: 2 férfi, egy nő B opció: a 2 férfi biszex, de ezt meg heteró nő nem vállalja be, tehát marad az, hogy mindhárman biszexek.

3: 2 nő, egy férfi: ezt meg heteró nők nem vállalják be, mivel egy heteró nő nem fog szexelni egy másik nővel. Marad az, hogy a 2 nő biszex, a férfi heteró.

Amire jutottam: a hármas szex a biszexek műfaja. Ti hogyan gondoljátok ezeket a dolgokat?

2022. nov. 11. 17:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
36%
Jó a meglátásod. Egyetértek veled.
2022. nov. 11. 17:34
 2/19 anonim ***** válasza:
81%

Nagyjából így lehet. Bár én ismerek olyan heterót, férfit is, és nőt is, akik belementek a hármasba olyan feltétellel, hogy az azonos neműek nem érnek egymáshoz. Aztán, hogy ez mire jó, azt ők tudják. Biztos egy kis cuckold lehet a háttérben, hogy izgató látni a párod mással.

Még annyit hozzátennék, hogy pl én bi vagyok, de én meg nem szeretem a hármasozást.

2022. nov. 11. 17:40
 3/19 A kérdező kommentje:
Én heteró nő vagyok, de efy heteró nőismerősömről sem tudok, aki hármasozott volna. A biszex nőismerőseim gond nélkül belementek. Heterók nem. Olyan heteró férfi ismerősömről tudom hogy próbált hármas szexelni, (2 férf, egy nő) de mondta hogy fel sem állt neki, de a másik ffnak sem, mert zavarta őket egymás jelenléte. Mert ugye heterók. Olyan heteró férfiről pedig nem tudok az ismerettségi körömben, aki két nővel lett volna egyszerre. Mivel nem talált erre 2 biszex lányt, a leszbikusok meg nyilván nem akarnak szex alatt férfit maguknak. Gyakran azt hiszem, hogy ez a hármas szex, ez a biszexek fantazmagóriája.
2022. nov. 11. 17:51
 4/19 anonim ***** válasza:
68%

Most tulajdonképpen leírtad ugyanazt. Nekem meg pont vannak ilyen ismerőseim, egész pontosan 2 heteró férfi, és egy leszbikus nő. Ezek alapján egyáltalán nem csak a biszexeké, főleg, hogy mint írtam, én meg pont nem szeretem az ilyet bi létemre :D

És csak hogy én is ismételjem kicsit magam, szerintem a heteróknál a cuckold fétis játszik, azaz izgató látni a párjukat mással, ezért nem zavarja őket ilyenkor az azonos nemű.

2022. nov. 11. 17:58
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Én például hetero vagyok, de izgat, hogy valakihez beszálljak harmadiknak, viszont tényleg csak úgy, hogy egymáshoz nem érünk férfiak. Mondom ezt úgy, hogy pl két nővel is simán lennék, még úgy is, hogy engem is raknak közben felcsatolhatóssal, de a férfi test taszít. Hogy menne-e élőben így? Nem tudom. A fantáziámban sikerül, de kipróbálni még nem volt lehetőségem.

Heteroként meg amúgy a 2F1N felállás nem a másik pasi miatt izgat, hanem amiatt, ahogy elképzelem, hogy a nő milyen jól érzi magát, valamint hogy úgy érzem, most jól kihasználom a testét.

2022. nov. 11. 18:44
 6/19 anonim ***** válasza:
55%
Én hetero vagyok, de a biszex pasik bejönnek.
2022. nov. 11. 19:00
 7/19 anonim ***** válasza:
77%
Baromság. Haverom nőjét ketten toltuk meg az autójában. A csaj pippantotta haveromat az ülésen én meg közben hátulról toltam a csajt az autó nyitott ajtójában állva. Csak a csaj seggét láttam, haveromból pedig semennyit. 44f
2022. nov. 11. 21:11
 8/19 anonim ***** válasza:
69%
Kinsey skála. Mindenkiben van egy minimális biszexség. Ez a piszoárnál is "nehogymeglássukamásikfarkát" dolog azért alakult ki, mert a nagyon heteró férfiakban ottvan tudatalatt a félelem, hogy még talán felizgul a másik farkára, vagy tetszeni fog neki. Ugyanis alapvetően egy férfire izgató hatással lehet egy másik férfi erektált péniszének a látványa, és ez természetes.
2022. nov. 11. 21:14
 9/19 A kérdező kommentje:
Bennem nulla biszexuális hajlam van. És ezzel nem vagyok egyedül. Kinsley skála O. Fulll heteró nő vagyok.
2022. nov. 11. 21:22
 10/19 A kérdező kommentje:
8-as! Nagyon sok full heteró (Kinsley 0) férfi ismerősöm/barátom van. Sőt! Nekem eddig az összes ferfi az életemben Kinsley 0 volt. Tehát ki ne találd már, hogy mindenkiben van minimális biszexség!
2022. nov. 11. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!