Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hármas szex valójában a biszexek műfaja?
Opciók meglátásom szerint:
1: 2 férfi, egy nő. Itt a társaság orientációja valszeg: heterók. Viszont ki az a heteró férfi, aki egy másik ff nemi szervét akarja látni? Heteró férfi nem hiszem, hiszen piszoárban sem nézik egymás farkát a heteró férfiak.
2: 2 férfi, egy nő B opció: a 2 férfi biszex, de ezt meg heteró nő nem vállalja be, tehát marad az, hogy mindhárman biszexek.
3: 2 nő, egy férfi: ezt meg heteró nők nem vállalják be, mivel egy heteró nő nem fog szexelni egy másik nővel. Marad az, hogy a 2 nő biszex, a férfi heteró.
Amire jutottam: a hármas szex a biszexek műfaja. Ti hogyan gondoljátok ezeket a dolgokat?
Nagyjából így lehet. Bár én ismerek olyan heterót, férfit is, és nőt is, akik belementek a hármasba olyan feltétellel, hogy az azonos neműek nem érnek egymáshoz. Aztán, hogy ez mire jó, azt ők tudják. Biztos egy kis cuckold lehet a háttérben, hogy izgató látni a párod mással.
Még annyit hozzátennék, hogy pl én bi vagyok, de én meg nem szeretem a hármasozást.
Most tulajdonképpen leírtad ugyanazt. Nekem meg pont vannak ilyen ismerőseim, egész pontosan 2 heteró férfi, és egy leszbikus nő. Ezek alapján egyáltalán nem csak a biszexeké, főleg, hogy mint írtam, én meg pont nem szeretem az ilyet bi létemre :D
És csak hogy én is ismételjem kicsit magam, szerintem a heteróknál a cuckold fétis játszik, azaz izgató látni a párjukat mással, ezért nem zavarja őket ilyenkor az azonos nemű.
Én például hetero vagyok, de izgat, hogy valakihez beszálljak harmadiknak, viszont tényleg csak úgy, hogy egymáshoz nem érünk férfiak. Mondom ezt úgy, hogy pl két nővel is simán lennék, még úgy is, hogy engem is raknak közben felcsatolhatóssal, de a férfi test taszít. Hogy menne-e élőben így? Nem tudom. A fantáziámban sikerül, de kipróbálni még nem volt lehetőségem.
Heteroként meg amúgy a 2F1N felállás nem a másik pasi miatt izgat, hanem amiatt, ahogy elképzelem, hogy a nő milyen jól érzi magát, valamint hogy úgy érzem, most jól kihasználom a testét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!