Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm megkért hogy csatlakozzak harmadiknak hozzájuk, mennyire árthat ez a kapcsolatunknak? (Többi lenn)
Tehát lassan 2 éve egyik legjobb barátnőm megkérdezte hogy nem akarok e esetleg becsatlakozni hozzá és a barátjához harmadiknak. Normál esetben igent mondtam volna azonnal mert egyébként biszex vagyok és mindig is érdekelt a hármas, viszont itt az a helyzet hogy én régebben együtt voltam a sráccal (csak szex volt, nem kapcsolat) és ahogy barátnőm fogalmazott a srác ötlete volt hogy esetleg én csatlakozhatnék hozzájuk.
Barátnőm annyit tud rólunk hogy régen kavartunk, meg találkozgattunk de össze nem jöttünk.
Előbb beszéljek erről barátnőmmel? Vagy inkább a sráccal hogy mi a célja ezzel? Ti belemennétek így is? Mennyire romolhat meg így a kapcsolatunk?
Tele vagyok kérdésekkel de nem tudom mit lépjek mert tudja rólam barátnőm is hogy valamilyen szinten érdekel és talán fura lenne ha szimplán viszakoznék (úgy hogy csókolóztunk már egyszer kíváncsiságból és mindkettőnknek tetszett)
Köszi a válaszokat is előre! 24/l
Ha úgy van már az önmagában tönkre teheti a barátságotokat, hogy voltál a pasijával (és ő nem tud róla).
Szóval ha mind benne vagytok akkor próbáljátok ki. Ilyen körülmények között jobb megtenni mint később megbánni, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!