Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet kétlaki életet élni? Koleszos gimnazista vagyok, a lakóhelyemen van barátnőm, a városban pedig barátom. A barátommal való kapcsolatunkban enyém a lányos szerep.18/f
Figyelt kérdés
2019. nov. 26. 10:19
1/4 Csicuki válasza:
Igazából több dologtól is függ. Amíg le nem buksz vagy amíg bele nem fáradsz. Ez elsősorban azon múlik te mennyire bírod így és milyen jól kevered a lapjaid.
2/4 anonim válasza:
Én a kétlaki életet 2 évig bírtam, de nekem csak barátom volt.
3/4 A kérdező kommentje:
Mi történt két év után?
2019. nov. 26. 11:06
4/4 anonim válasza:
Amíg le nem buksz, vagy rá nem jössz nem olyan jó dolog becsapni másokat, bele nem fáradsz. Hülye kérdés, de tudod hogy igazam van, ha már biszex vagy akkor nem lenne egyszerűbb olyan lánnyal együtt lenni, aki előtt nem kell titkolóznod és akár közösen tudjátok megélni/elfogadni a vágyaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!