Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónapja járok a barátnőmmel (21/L), és nemrég tudta meg, hogy biszex vagyok. Felhozta a hármasszexet (2 f.fi egy nő). Nem ártana a kapcsolatunknak? 20f
Nagyon csábító és egyébként izgató, hogy erről fantáziál, a hetero fiúk szerintem egyenesen elutasították volna. Nincs kiszemelt szerető, de egy ismeretségi körből van néhány biszex fiú, akikkel tartottam a kapcsolatot (Facebook csoporton keresztül). Azt már előre leírom, hogy az ajánlóleveleket itt, a GyK-n nem fogadok.
Nem várom el tőle, hogy belevágjunk, én nekem ez az első kapcsolatom lánnyal és kölcsönös a vonzalom közöttünk.
Ha mindketten erre vágytok és mindkettőtöknek örömet okoz akkor nemhogy árt, de éppenhogy erősítheti a kapcsolatotokat! Mivel ezeket a vágyakat nem tudja bárkivel megélni, a közös szexcinkosság csak jobban össze fog titeket kötni.
Mindazonáltal okosan válaszd ki a 3. játékost és mielőbb játssz nyílt lapokkal előtte! Ide értve azt is, hogy ne a tudta nélkül flörtölgess más pasikkal. Lehet a 3-as felvillanyozná, de az nem hogy az együtt járásotok alatt kifele kacsintgatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!