Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex fiúk milyen fiúval szeretkezni?
Figyelt kérdés
Biszex vagyok, 22 éves. Csak lánnyal voltam még, alapból csak párkapcsolat lánnyal jöhet létre, jobban is vonzódom lányokhoz. Azonban fiúk is bejönnek, egyre jobban vágyom fiúval szexualitásra, de sajnos még soha sem ebben részem, pedig nagyon szeretném.. 😊😐2022. okt. 23. 22:09
1/7 anonim válasza:
Én csak azt mondom próbáld ki :D Nem igazán lehet ezt leírni, mert ahányan vagyunk annyi félék, és máshogy éljük meg a szexet is.
2/7 anonim válasza:
nekem hatalmas élmény volt sráccal.
3/7 anonim válasza:
Nekem sincs sok tapasztalatom, eddig még csak közös hoki volt, de az tetszett.
5/7 anonim válasza:
Csatlakozok én is a "még nem szexelt sráccal, de akar" sorba :D
Én is a csajokat preferálom, de már 3-4 éve feltűnt nekem is hogy nem biztos hogy teljesen hetero vagyok.
Kicsit tartok a nemi betegségektől, az erőszakosságtól és a visszaéléstől, úgyhogy elég bizalmatlan tudok lenni ilyen téren, de hát csak alakul majd valami.
22/F
6/7 anonim válasza:
ha valaki beszélgetne erről a dologról egy szűz passzív sráccal, az nyugodtan írhat nekem :)
7/7 anonim válasza:
Nagyon jó érzés, amikor egy srác leszop, vagy megdughatom. De az mindent felülír, amikor én szophatok, vagy/és az én fenekemet kényezteti a másik a farkával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!