Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Sok rosszlányos kérdés van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok rosszlányos kérdés van itt. De van olyan csaj aki,csak ezért kérne pénzt hogy nyalják? Kom megyében néztem,de kifejezetten ilyen nincs. Vagy hogy van ez? 27f

Figyelt kérdés
2022. okt. 23. 15:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az adott oldalon kellene keresgélned, érdeklődnöd. Ez az oldal, erre a vágyadra legkevésbé sem célravezető.
2022. okt. 23. 15:42
 2/6 anonim ***** válasza:
9%
Aki fizet a szexért, az nem százas emberileg.
2022. okt. 23. 16:07
 3/6 anonim ***** válasza:
78%
Akik kölcsönös francát vállalnak, azok között tudsz keresgélni. Olyat nem tudnak a hirdetők berakni a listájukba, hogy "nyalás". De akik kölcsönös franciát vállalnak, azok nagy eséllyel a csak nyalást is bevállalják. Felhívod és megkérdezed.
2022. okt. 23. 16:30
 4/6 anonim ***** válasza:
34%
Lehet, hogy sok itt a rosszlányos kérdés, de itt a jó lányok van. Rossz oldalon kérdezel, illetve a rossz oldalon kéne kérdezned. Szia.
2022. okt. 23. 16:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez igazán nem nehéz. Én is bolondulok a nyalásért és elég sok rosszlányt kinyaltam már. Még nem volt olyan rl aki tiltakozott volna. Különösen szeretem ha sok puncileve van nyalásnál. Erre rá szoktam kérdezni, meg, hogy lehet-e frissen borotválva? Sok sikert!
2022. okt. 23. 20:25
 6/6 anonim ***** válasza:
35%
Én olyan lányt keresek, aki nem hivatásos, de neha mégis megtesz dolgokat pénzért. És pont ezen az oldalon találtam is már nem egyet, kedves #1-es.
2023. dec. 2. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!