Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy biszexuális lány hol tud ismerkedni hasonló biszex lányokkal a virtuális világban? Ismertek ilyen társkereső oldalakat vagy valamilyen közösségi oldalon kifejezetten erre használható csoportokat? L/18
Itt gyk-n is megismertem pár lányt de sajnos nem lett semelyikből semmi
L
Ha gondolod írj, én szívesen ismerkednék :)
L
Biszex lányok! Írhattok nekem is!
36n
Szerintem a virtuális világ erre nagyon alkalmatlan. Sokat próbálkoztam itt is hasonló korú nőkkel megismerkedni (elsősorban barátságot kerestem), de mindenki bizalmatlan a másikkal, nehezen indul be egy beszélgetés. Alkalmi? Számomra esélytelen így. Azt is aláírom, hogy jogos a bizalmatlanság, mert amikor úgy alakulna, hogy na mutassuk meg magunkat videóchatben vagy egyéb módon, akkor azt már nem tetszik és kerüli. Képekből is mind mentett volt. Sajnos én kifogtam egy férfit, aki így nőnek állította be magát. Nagyon kiábrándító..
Egyébként nem tudom.. En is szívesen ismerkednék, beszélgetnék, de csak akkor, ha valóban nő az illető!:)
23
Necces, vannak itt is lányok, de vagy félősek vagy nem tudom, de max addig jutottunk, hogy videochat. :D
Meg persze, sok a kamus, de ez badoo-nál is így van.
Egyébként én is szívesen ismerkednék. ;) 28/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!