Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Létezik társkereső kifejezette...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik társkereső kifejezetten biszex fiúknak?

Figyelt kérdés
Már volt fiuval kalandom félrészegen, de vágyok rá újra. Ki szeretnék próbálni dolgokat egy fiúval tudatosan is. Ehez pedig egy hozzám hasonlóan relativ kezdő huszonéves biszex fiút tudok elképzelni/ vele érezném magam komfortosan. Hol találok ilyen srácot?

2021. aug. 11. 17:09
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Én teljesen kezdő 27 éves fiú vagyok és szintén nagyon szeretném komolyabban kipróbálni magam fiúval.
2021. aug. 11. 17:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Szivesen fogadok privátot is. Friss a regisztraciom es nem fogod tudni azonnal valaszolni
2021. aug. 11. 17:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj a planet romeo teljesen jó neked is, a korra ott is tudsz szűrni, az emberek profiljában pedig látod, hogy valaki szintén biszex vagy meleg-e, szintén kezdő-e vagy sem (vagy ha nem írta ki megkérdezheted a legelején privátban), stb. Most komolyan ne várd, hogy majd pont neked csinálnak egy partnerkeresőt :D Már vannak létező helyek, csak ott egy picit meg kell tanulni használni a keresőt, de ennyi.
2021. aug. 11. 17:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Jogos a kérdés, én is 24-es bi vagyok de máig is "fiúszűz" maradtam, a planetromeo-s kalandorokban őszintén szólva nem bízom, nekem nem tetszett. A tinder jónak tűnt de sokkal inkább párkapcsolatot kereső melegek vannak rajta, és nem tudsz bi kategóriára szűrni.
2021. aug. 12. 12:30
 5/7 A kérdező kommentje:
En hotbullon probalkoztam, eleg jo az a tarskereso, de glitches az az oldal es ha rakattintok egy linkre egy feher oldalt kapok. Pontosan ezert tettem fel a kerdest kedves 4-es amugy amiket te is leirtal :)
2021. aug. 12. 12:44
 6/7 anonim ***** válasza:
73%

4-5. Hát őszintén nem értelek titeket. Én is biszex vagyok, de ezt egyáltalán nem nézem, hogy csak biszexet keresek partnernek. Melegeket is ugyanúgy. Mi a baj a melegekkel?

Őszintén ezt sem értem miért akartok szintén kezdőt. (?) Én 20 évesen voltam először fiúval és egy meleg sráccal próbáltam ki, akinek nem én voltam az első srác. Ugyanúgy jó élmény volt, élveztem a dolgot. Vannak elképzeléseitek látom, de szerintem ezek nem igazodnak ahhoz, hogy mit élveznétek a valóságban. Szerintem ugyanúgy tudnátok ti is élvezni a szexet egy meleg sráccal is, vagy egy olyannal is, akinek nem ti vagytok szintén az első. Kicsit olyan ez most, mint amikor a lányok várják a szőke herceget fehér lovon.

25/F

2021. aug. 12. 16:36
 7/7 anonim ***** válasza:
76%
Én is 27 éves kezdő vagyok, szívesen kipróbálnám valakivel
2021. aug. 13. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!