Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex fiúk, hány évesen, volt és hogy jött össze az első fiús élményetek? Milyen volt?
Figyelt kérdés
22F vagyok. Még soha nemvoltam fiúval.2022. okt. 21. 13:27
1/12 anonim válasza:
Nekem idén jött össze, pár évvel idősebb vagyok. Még csak kézzel volt ez az, de nagyon tetszett.
2/12 anonim válasza:
Kolis szobatársam meleg volt, én pedig kíváncsi. ;)
4/12 anonim válasza:
13 éves voltam és kivertük együtt.Jó volt,tetszett
7/12 anonim válasza:
Amikor először költöztem egyedül albérletbe, 22 évesen. Regisztráltam Tinderre, elég gyorsan is találtam jelentkezőket.
Végül egy 30 körüli srác lett a befutó, akit leszoptam, később több is lett a dologból.
9/12 anonim válasza:
25 évesen egy alkalmi partnert leszoptam.
10/12 anonim válasza:
Kis kamaszként vertem pár haverral és később egymásnak is csináltuk. Nemrég sz.ptam is már és nagyon bejött! Ő internetes ismerős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!