Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroszexuális nők! Melyik megcsalás volna megalázóbb, és miért?
Figyelt kérdés
Ha a biszex férfi fétfivel csalna meg titeket, vagy az, ha nővel csalna meg? Indoklást is kérnék ha lehet.2022. okt. 18. 14:40
1/7 anonim válasza:
Egyik sem különb a másiknál. Mindkettő szakító ok
2/7 A kérdező kommentje:
Bírom, hogy nem a kérdésre kapok választ. Nyilván mindkettő szakító ok, de a kérdésem nem erre vonatkozott.
2022. okt. 18. 14:45
3/7 anonim válasza:
Leírtam, egyik sem különb a másiknál, tehát egyik sem megalázóbb mint a másik, kaptál választ, csak nem tudod értelmezni.
4/7 A kérdező kommentje:
Oké...
2022. okt. 18. 14:49
5/7 anonim válasza:
Ha nővel csalna meg. Mert ezek szerintnem vagyok elég jó nő, talált jobbat. Persze amúgy van önbizalmam, de akkor így gondolnám. Ha férfivel tenné, akkor nem érezném magam rossz nőnek. Amúgy mindenhogyan fájna, és szakítanék, de úgy gondolom hamarabb túl lennék rajta, ha férfi miatt történt.
6/7 anonim válasza:
Ha tudom róla, hogy biszex, akkor az, hogy nővel, mert akkor ott lenne bennm, hogy a férfi tud vmi olyat adni, amit én nem...
H nem tudtam róla, akkor azért a férfival való megcsalás a legmegalázóbb, mert nem volt velem őszinte, vagyis jobban mondva kummantott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!