Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex lettem vajon?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex lettem vajon?

Figyelt kérdés

Egészen kis koromtól a lányok érdekeltek, szexuálisan is a lányok vonzottak. Nem rég azonban egy házibuliban haverom részegen (ő az régóta) elkezdte fogdosni a fenekem utána le akart kapni de elhúztam így puszi lett belőle. Olyan kellemes, meleg volt a puszija hogy titokban ellágyultam tőle és kicsit felizgatott ahogy markolászta a fenekem . Azóta elkezdtem fantáziálni vele, elképzeltem milyen lehet vele a csók és szexuálisan is felkeltette az érdeklődésemet fiúk iránt, ha most akarna lekapni már belemennék. Eljátszottam a gondolattal is, milyen lenne ha leszopna, vagy ha megdugnám.

19/F

2022. okt. 13. 17:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hoppácska. Cuki lehet...☺️
2022. okt. 14. 22:25
 12/15 Perverzsrac94 ***** válasza:
70%

Az a baj, hogy mindent próbálunk felcímkézni, nevet adni. Aztán amikor nem tudjuk besorolni a hagyományos meleg-biszex-hetero hármasba, akkor adunk neki egy új nevet és lassan az LMBTQ+ után több a betű, mint az ABC-ben.

Amúgy nem ettől lett hajlamod arra, hogy egy másik férfival legyél. A hajlam megvolt benned, ez hozta elő.

Próbáld ki, ha teljesen józanul nem megy, igyatok kicsit előtte. Veszteni valód nincs. Majd utána ráérsz eldönteni, hogy tetszett-e vagy sem.

28/F

2022. okt. 19. 10:23
 13/15 steven95 ***** válasza:
74%
Nehogy igyál!!! Ez valami betegség egyeseknél ez a javaslat? Olyan mint a megszakításos "védekezés" a csajoknál, őrület...
2022. okt. 19. 10:26
 14/15 Perverzsrac94 ***** válasza:
100%
Steven95! Nem tudom, hogy olvastad-e a kérdést, de az alapszituáció egy házibuliban történt, részegen. Nem egy csésze kávé felett...
2022. okt. 19. 10:54
 15/15 steven95 ***** válasza:
66%
Nem tudom , hogy érdekel-e hogy mentálhigiénés egészséged megőrizd, de nem kell alkohol a szexhez, és borzalmas ilyet ajánlani valakinek.
2022. okt. 19. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!