Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex lettem vajon?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex lettem vajon?

Figyelt kérdés

Egészen kis koromtól a lányok érdekeltek, szexuálisan is a lányok vonzottak. Nem rég azonban egy házibuliban haverom részegen (ő az régóta) elkezdte fogdosni a fenekem utána le akart kapni de elhúztam így puszi lett belőle. Olyan kellemes, meleg volt a puszija hogy titokban ellágyultam tőle és kicsit felizgatott ahogy markolászta a fenekem . Azóta elkezdtem fantáziálni vele, elképzeltem milyen lehet vele a csók és szexuálisan is felkeltette az érdeklődésemet fiúk iránt, ha most akarna lekapni már belemennék. Eljátszottam a gondolattal is, milyen lenne ha leszopna, vagy ha megdugnám.

19/F

2022. okt. 13. 17:29
A kérdező szavazást indított:
Heteró vagy
Biszex vagy
Meleg vagy
40 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó dolog a puszi is , a csók is :)

Meglátod,ha összejön, akkor milyen élmény ! Sráccal egészen más,sokkal jobb !

2022. okt. 13. 17:37
 2/15 steven95 ***** válasza:
84%
Ez nem hiszem hogy ilyen könnyen címkézhető dolog. A gondolatod homoszexuális aktust vizionált. Ennyi a biztos. A többi szőrszálhasogatás.
2022. okt. 13. 17:39
 3/15 anonim ***** válasza:
78%

Ha én arról fantáziálok, hogy repülök, még nem vagyok helikopter, se sasmadár.

Majd, ha kipróbáltad, és bejött, akkor elmondhatod, hogy bi/homo vagy.

2022. okt. 13. 17:41
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
de izgi,jo dolog amugy,en is iyg voltam haverral..most is van egy hetero,ha nem iszik,ha iszik,kicsit van benne valami..
2022. okt. 13. 18:01
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Drukkolok, hogy összejöjjön és legyen egy jó élményed
2022. okt. 13. 18:04
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem az lettél, hanem az is voltál, csak ennek hatására jött jobban elő. Valószínűleg enyhén biszex vagy.
2022. okt. 13. 18:10
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Szerintem ki fogom próbálni fiúval is, izgat a dolog. Biszex lettem, elfogadom magam így is.
2022. okt. 13. 18:19
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

velem is igy kezdödött par eve egy buliban. elkezdte markolgatni a fenekem, en meg egy idö utan hagytam neki mert jo volt. aztan mikor kimentem wcre utanam jött es akkor is csinalta.gondoltam teszek egy probat kivancsi vagyok meddig menne el. hat a vege az lett hogy kivertük egymasnak. azota tudom hogy biszex vagyok.

szerintem te is kerdezö

2022. okt. 13. 18:49
 9/15 A kérdező kommentje:

Köszi a választ 8-as. :)

Még írhattok ilyen storykat.

2022. okt. 13. 18:52
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen próbáld ki.

A valóságban fogod megtudni, hogy igazából vágytál a fiús élményekre, vagy csak délibáb volt a dolog.

2022. okt. 14. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!