Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homofóbból lettem biszex? Hogy lehet?
Homofób vagyok/voltam, nem utáltam különösebben a melegeket, de nem is szerettem őket, undorítottak, elleneztem az akcióikat, felháborítónak tartottam amit csinálnak. Most mégis úgy érzem, hogy egyre inkább vonzanak a férfiak és sokat fantáziálok róluk.
Hogy lehetséges?
Lehet valamit tenni ez ellen?
Minden ismerősöm úgy tudja, hogy nem bírom a b*zikat, így nagyon furcsa lenne ha elmondanám. Még most is többnyire ellenük vagyok, de valahogy megvan a vágy.
Tényleg megérdemlem?
Valószínűleg a saját belső vívódásod kerül kivetítésre. Ez a vágyad, ezzel nem tudsz mit kezdeni, csak elfogadni. Itt a kérdés az, hogy miért küzdesz ellene? Vagyis pontosabban miért küzdesz önmagad ellen? Fogadd el önmagad és hidd el sokkal jobb lesz utána. Plusz nem kötelező elmondani senkinek sem. Nem kell görcsösen megfelelni a társadalomnak. Valószínűleg ez is benned van nagyon.
Egyébként ha a nők is izgatnak akkor biszex vagy és nem meleg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!