Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Homofóbból lettem biszex?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homofóbból lettem biszex? Hogy lehet?

Figyelt kérdés

Homofób vagyok/voltam, nem utáltam különösebben a melegeket, de nem is szerettem őket, undorítottak, elleneztem az akcióikat, felháborítónak tartottam amit csinálnak. Most mégis úgy érzem, hogy egyre inkább vonzanak a férfiak és sokat fantáziálok róluk.

Hogy lehetséges?

Lehet valamit tenni ez ellen?

2020. dec. 13. 23:24
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
A sors iróniája.
2020. dec. 13. 23:26
 2/27 anonim ***** válasza:
88%
A homofóbok a legmelegebbek.
2020. dec. 13. 23:31
 3/27 anonim ***** válasza:
91%
Karma.
2020. dec. 13. 23:36
 4/27 A kérdező kommentje:
Nem tudok valamit tenni ellene? Nem akarok homokos lenni.
2020. dec. 13. 23:40
 5/27 anonim ***** válasza:
96%
Ne küzdj ellene.
2020. dec. 13. 23:41
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Nézd a big mouth című sorozatot, abban is van egy biszex karakter, aki az elején ilyen nagyon heteró még, hátha segít :D
2020. dec. 14. 00:00
 7/27 A kérdező kommentje:

Minden ismerősöm úgy tudja, hogy nem bírom a b*zikat, így nagyon furcsa lenne ha elmondanám. Még most is többnyire ellenük vagyok, de valahogy megvan a vágy.

Tényleg megérdemlem?

2020. dec. 14. 00:11
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Persze az élet iróniája. De jobb ember lettél tőle, nem? Aki jobban megérti mostmár a szexuális kisebbséget. Ismerkedj melegekkel, keresd meg az lgbtq közösségeket, tájékozódj. Ennyi.
2020. dec. 14. 00:38
 9/27 anonim ***** válasza:
92%

Valószínűleg a saját belső vívódásod kerül kivetítésre. Ez a vágyad, ezzel nem tudsz mit kezdeni, csak elfogadni. Itt a kérdés az, hogy miért küzdesz ellene? Vagyis pontosabban miért küzdesz önmagad ellen? Fogadd el önmagad és hidd el sokkal jobb lesz utána. Plusz nem kötelező elmondani senkinek sem. Nem kell görcsösen megfelelni a társadalomnak. Valószínűleg ez is benned van nagyon.

Egyébként ha a nők is izgatnak akkor biszex vagy és nem meleg.

2020. dec. 14. 06:17
 10/27 anonim ***** válasza:
95%
A homofob emberek többsége biszex vagy meleg. Te nem biszex lettél, hanem az is voltál. Legfeljebb a homofobiával próbáltad elnyomni.
2020. dec. 14. 09:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!