Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért nyafognak az itteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nyafognak az itteni biszex srácok?

Figyelt kérdés

Én is biszex vagyok, mindig az voltam, senki előtt nem titkoltam, nem áltattam magammal azzal, hogy kiváncsi heteró vagyok stb.

Akik ide irogatnak biszexek, azoknak a többsége semmi mast nem csinál, mint nyafog valami miatt, vagy olyan elvárasaik vannak (főleg kinézetet illetően, és csak nagyon kevesen emelik ki a másik személyiségét) amiknek senki sem tud megfelelni. Meg olvasom az egyoldalú szexet, meg a sok alkalmi biszex szex kérdéseket. Átlagban hány évesek az ide irogató,magukat biszexnek valló srácok, hogy a nagyrészük nyavajog, meg alkalmi szexben merül ki a biszexségük?

2022. okt. 9. 18:21
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
58%

Kedves Kérdező!

Nem tudom, neked mennyire picsogás, ha biszex pasi létemre, a lakóhelyemhez közel szexhavert keresek. Nem párkapcsolatra, nem szerelemre csak barátság extrákkal kapcsolatra, havi egy, két alkalommal. Sokan írnak rám, az ország másik végéről. Ez már probléma az ismerkedésnél, az éveim számán túl. Értem is, meg nem is, hogy a legtöbben a saját korosztályukból keresnek partnert. Fiatalon az első pasik, akikkel együtt voltam, többnyire apám, esetleg öregapám korúak voltak, és jó volt velük. Tudták mit akarnak! Hozzájuk képest az első korombeli csalódás volt. Lehet, túlzás, de azt se tudta, merre van előre. Azt meg végképp nem, hogy mit szeretne, pedig állítása szerint nem én voltam az első férfi az életében.

66/F/bi/uni

2022. okt. 12. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!