Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért nyafognak az itteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nyafognak az itteni biszex srácok?

Figyelt kérdés

Én is biszex vagyok, mindig az voltam, senki előtt nem titkoltam, nem áltattam magammal azzal, hogy kiváncsi heteró vagyok stb.

Akik ide irogatnak biszexek, azoknak a többsége semmi mast nem csinál, mint nyafog valami miatt, vagy olyan elvárasaik vannak (főleg kinézetet illetően, és csak nagyon kevesen emelik ki a másik személyiségét) amiknek senki sem tud megfelelni. Meg olvasom az egyoldalú szexet, meg a sok alkalmi biszex szex kérdéseket. Átlagban hány évesek az ide irogató,magukat biszexnek valló srácok, hogy a nagyrészük nyavajog, meg alkalmi szexben merül ki a biszexségük?

2022. okt. 9. 18:21
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
10-es, viszont ez a biszexuális kategória. Mindenhol az egyenlőséget akarják, itt meg kisgyerek módján szétrollkodják a biszexualitást, aztán csodálkoznak, hogy senkinek sem kellenek.
2022. okt. 9. 19:16
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
A melegek is ilyenek, sőt rosszabbak.
2022. okt. 10. 18:52
 13/21 anonim ***** válasza:
62%

Egy olyan oldalról van szó, ahova bárki írhat bármit, névtelenül.

Erre tr itt nyafogsz, higy jajjj majd ez miatt náskébt ítélik meg a biszexeket, jajj, nem tudják mit akarnak, meg a kinézet, meg a farok méret... (vagyis nem sikerült felszedned senkit sem? Pfff)

Befejezhetnéd a picsogást.

2022. okt. 11. 12:29
 14/21 A kérdező kommentje:
Picsogás? Ah, tehát aki értelmes dolgokat kérdez, szembesít, az picsog. Ritka idióta vagy.
2022. okt. 11. 16:44
 15/21 anonim ***** válasza:
31%
Rinyálsz, picsogsz... nem csoda, higy senki nem akar tőled bármit is.
2022. okt. 11. 17:57
 16/21 A kérdező kommentje:
14es látom fáj az igazság, amivel szembesítettem a biszex társaim. Ennyi.
2022. okt. 11. 19:37
 17/21 anonim ***** válasza:
62%
Igazság?:D Azt hiszed te valami überbiszex vagy? Sokkal inkább egy pojáca xD
2022. okt. 11. 20:03
 18/21 A kérdező kommentje:
Igen, biztos én vagyok a pojáca, aki mindig vállaltam magam, és senki előtt nem titkolóztam. Érved neked nulla, mert fáj neked a realitás.
2022. okt. 11. 20:12
 19/21 anonim ***** válasza:
31%
Nem kell ide érv, elég elolvasni a kommentjeidet, a picsogásod ^^
2022. okt. 11. 20:43
 20/21 A kérdező kommentje:
Tehát továbbra sincsenek érveid. Komoly ember lehetsz...
2022. okt. 11. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!