Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért nyafognak az itteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nyafognak az itteni biszex srácok?

Figyelt kérdés

Én is biszex vagyok, mindig az voltam, senki előtt nem titkoltam, nem áltattam magammal azzal, hogy kiváncsi heteró vagyok stb.

Akik ide irogatnak biszexek, azoknak a többsége semmi mast nem csinál, mint nyafog valami miatt, vagy olyan elvárasaik vannak (főleg kinézetet illetően, és csak nagyon kevesen emelik ki a másik személyiségét) amiknek senki sem tud megfelelni. Meg olvasom az egyoldalú szexet, meg a sok alkalmi biszex szex kérdéseket. Átlagban hány évesek az ide irogató,magukat biszexnek valló srácok, hogy a nagyrészük nyavajog, meg alkalmi szexben merül ki a biszexségük?

2022. okt. 9. 18:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
49%
Mert ők maguk sem tudják mit akarnak, finnyáznak csak tudnám mire. Biszex pasival nem akarok többet kezdeni….
2022. okt. 9. 18:28
 2/21 A kérdező kommentje:
1-es te nő vagy, vagy meleg férfi?
2022. okt. 9. 18:32
 3/21 anonim ***** válasza:
92%

Nem mindenki nyavalyog, és nem mindenki csak alkalmit akar.Azért nem kell általánosítani.

De tény az,hogy a személyiségre nem kíváncsiak sokan és tartós haverságot sem akarnak.

Biztos vagyok benne, hogy ez azért van,mert magukkal sincsenek tisztában.

2022. okt. 9. 18:33
 4/21 A kérdező kommentje:
3-as ezt elfogadom. Viszont ha valaki maga sem tudja mit akar, vagy magukkal sincsenek tisztában, akkor lehet jobb volna addig senkivel sem kezdeniük. A másik fél érdekében mindenképpen.
2022. okt. 9. 18:41
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy írod,úgy kéne viselkedni azoknak,akik szeretnének valamit.Én azért írtam,amit írtam, mert sem tartósabbat nem találtam, sem olyannal nem tudtam még beszélni sem, aki az emberre is kíváncsi.

3-as voltam.

2022. okt. 9. 18:56
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy gondolom hogy általánosítottál. Én mondjuk kérdéseket nem szoktam írni mégis ide járok. És közel se látom úgy ahogy írod. Olvastam msot direkt az első oldalon lévő kérdéseket és nem érzem hogy iagazd lenne. Hoznál példákat az első oldalról?
2022. okt. 9. 18:59
 7/21 A kérdező kommentje:
6-os ne csak az első oldalt nézd, hanem összességében. Mekkora a farkatok, egyoldalú szexben benne lennétek-e, leszopnátok-e stb... mint valami ovisok, és az ilyenek miatt negatív a biszexek megitélése. Nincs bennük semmilyen felelősség sem afelé, amit képviselnek. Pefig a hozzáállásuk, az érettségük nagyot lendítene a biszexualitás elfogadásán.
2022. okt. 9. 19:04
 8/21 anonim ***** válasza:
2022. okt. 9. 19:09
 9/21 A kérdező kommentje:
Nem! Viszont egyet értek a kérdezővel biszexként!
2022. okt. 9. 19:12
 10/21 anonim ***** válasza:

Mert kezdők akik felfedezik magukat. A 60% tuti hogy 20 alatti. De te ezt már rég felmérhetted volna azzal a fene inteligens hozzáállásoddal...

Az oldal fogja szerinte a megítélésüket meghatározni? Ugyan már. Akkor az index fórumot ne is nézd meg. Sőt az eropolist se. Ha te ennyiből ítélsz akkor nagyon szomorú de kicsit se lep meg ahogy az se ha más ennyiből. Az ő butaságát mutatja meg csak.

2022. okt. 9. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!