Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi/ meleg srácok, nektek ilyen fordult már meg a fejetekben?
Én biszex 24 éves srác vagyok, pár alkalommal voltam már fiúval és nagyon élveztem, sokkal jobban mint lánnyal. Többször elgondolkodtam rajta hogy egy biszex vagy meleg srácot kéne keresnem társnak (eddig nem igazán sikerült de nem is próbálkoztam túlzottan)
Viszont egy kapcsolatot mégsem tudok elképzelni hosszútávon sráccal, egyszerűen félek a visszajezésektől illetve az előítéletektől amit a környezetemtől kaphatok. Szüleim eléggé homofóbok, így előttük nem tudom hogyan tudnám felvállalni azt pl ha lenne egy komoly kapcsolatom sráccal.
Jelenleg barátnőm van, akivel jól megvagyok, de nem az igazi.
Más biszex (vagy meleg) srácok is vannak úgy az életben hogy félelemből és beletörődésből inkább egy heteró kapcsolatban maradnak mintsem felvállalnák nyíltan hogy a férfiakat szeretik inkább?
Van kiút ebből? Ha megtalálom az “igazit” akkor megváltozhat ez hogy félelemből nem merek lépni?
Előre is köszi ha építő jellegű kommentet írtok.
Jelen.
Nem csak az "igazin" múlik. Amilyen itthon a közhangulat, egyhamar nem fog változni. :(
Akkor én kivétel vagyok.
Már volt ilyen srác a barátom,évekig.Igazi, testi-lelki.
Persze, már másnak a barátja, mert pár évnél tovább nem tud senki kapcsolatban maradni :)
És mikor a barátom volt,nem érdekelt ki mit gondolt,és bajunk sem lett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!